Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikony na plose

Od: sssssssssssss odpovědí: 5 změna:

na plose sem si stahnul (videa,hry,a ruzne programy jako např:google chrome) stáhnou se mi do slozky stazene soubory ale kdyz je chci pretahnout na plochu tak mi to nejde otevrit pise to eror a nejake jine nesmysly anglicky ale v ty me slozce mi to de jak je to mozne poradte pls sem z toho zoufaly pls odepiste. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Napiš to znovu a tak, aby se to dalo číst, a napiš text té zprávy.
Mimochodem, dávat soubory na plochu je velká blbost, protože se pak načítají do RAM, kde žerou místo a zpomalují počítač.

mowla*
hodnocení

0x

Hochu, jestli svůj dotaz nenapíšeš srozumitelně, budeš ještě zoufalejší - není ti rozumět...

*zed*

doplněno 17.10.12 20:12:

To Dzordz: Kam se to dává? - do adresářů (složek) na disk, na plochu se umísťují (max.) jen zástupci... To, že MS automaticky kládá na plochu např. Dokumenty je zvěrstvo...

*smich*

hodnocení

0x

Na plochu nepřetahovat! Celý soubor (a pokud je to film, může být i dost velký) se potom načte do RAM a zabírá dost místa a celý počítač je pak zpomalený. Doporučuju plochu pročistit a mít tam pouze nejpoužívanější zástupce.

dzordz*
hodnocení

0x

Nemám ramku zrovna malou, ale na ploše toho je objemově tak 3x víc. Tak a teď mi řekněte, KAM se to jako dává?! :D :D

No k otázce, bez znalosti těch nesmyslů, které to píše, těžko říct.

doplněno 17.10.12 20:48:

No jo, Mowlo, nejde o to, kam to dávat, ale kam se to dá, když se to do ram nemůže vlézt? :D

mowla*

OS část obsahu RAMky odhodí do swapu...

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]