Nejste přihlášen/a.
nainstaloval jsem pocitac a nejde mi smesovac zvuku.nainstaloval jsem i hardwery-k nicemu nevim jak na to uz dekuji
kx project -je to nejakej zvukovej ovladac a dalsi ale nakonec jsem zjistil ze tam neni jen smesovac zvuku kde zjistim typ zvukovky? diky moc
Typ zvukovky - buďto otevři kisnu a koukni na zvukovku a nebo si stáhni Everest (např. tady slunecnice.cz/... ), ´očuchá´počítač a zobrazí ti instalovaný HW (který pozná).
"kx project"- co přesně vlastně chceš? - "kx project"je snaha o vytvoření a distribuci alternatívních ovladačů (a nějakých utilitek) ke zvukovkám, nejde o jeden konkrétní soft nebo ovladač...
Pokud jde o to, aby počítač ´zvučel´, zjisti si typ zvukovky a pak (nejlépe ze stránek výrobce) si k ní stáhni a nainstaluj ovladač.
Pokud potřebuješ zprovoznit něco jiného, napiš co možná nejpřesněji, o co jde...
Popis zařízení Typ
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI je mozny ze to je tohle? ta zvukovka?potrebuji jen smesovac zvuku nemam ani hlasitost na liste nic
Ovladače pro tuhle zvukovku jsou třeba tady - softitem.com/... , "hlasitost na liště"atd. nejsou, pokud nejsou ovladače instalovány do systému...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.