Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smesovac zvuku pro windows xp

Od: klofi* odpovědí: 5 změna:

nainstaloval jsem pocitac a nejde mi smesovac zvuku.nainstaloval jsem i hardwery-k nicemu nevim jak na to uz dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Jakou máš zvukovku? A - co znamená - "nainstaloval jsem i hardwery"?

klofi*
hodnocení

kx project -je to nejakej zvukovej ovladac a dalsi ale nakonec jsem zjistil ze tam neni jen smesovac zvuku kde zjistim typ zvukovky? diky moc

mowla*

Typ zvukovky - buďto otevři kisnu a koukni na zvukovku a nebo si stáhni Everest (např. tady slunecnice.cz/... ), ´očuchá´počítač a zobrazí ti instalovaný HW (který pozná).

"kx project"- co přesně vlastně chceš? - "kx project"je snaha o vytvoření a distribuci alternatívních ovladačů (a nějakých utilitek) ke zvukovkám, nejde o jeden konkrétní soft nebo ovladač...

Pokud jde o to, aby počítač ´zvučel´, zjisti si typ zvukovky a pak (nejlépe ze stránek výrobce) si k ní stáhni a nainstaluj ovladač.

Pokud potřebuješ zprovoznit něco jiného, napiš co možná nejpřesněji, o co jde...

;)

klofi*
hodnocení

Popis zařízení Typ
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI je mozny ze to je tohle? ta zvukovka?potrebuji jen smesovac zvuku nemam ani hlasitost na liste nic

mowla*

Ovladače pro tuhle zvukovku jsou třeba tady - softitem.com/... , "hlasitost na liště"atd. nejsou, pokud nejsou ovladače instalovány do systému...

;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]