Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
AVG mě nutí restartovat PC - stalo se to po aktualizaci komponentů AVG, zkrátka je tam jeden, který to neustále vyžaduje, a ingnoruje, že restart jsem provedla již minimálně 100x. Restart jsem provedla jak z Menu Start - Vypnout - Restart, tak přímo z okna AVG - Chcete restartovat PC nyní - jasně že ano
A tak odkládám každý den o 24 hodin ... Myslím, že bych se toho okna nějak mohla zbavit, když dám povel Windowsu, ale to danou věc nevyřeší, když to nevnímá AVG.
Windows 2007, AVG 2012.0.1913 (dělá to manžer aktualizací)
Prosím poraďte jak se toho zbavit
Díky
S.
Pokud nemáš administrátorské oprávněni tak zkusit přihlásit pod administrátorem a zkusit znovu zaktualizovat, to bych testnul prvně
Čao mave,
jsem u Tebe o krok napřed, jsem adm. a tohle už jsem zkusila. Spíš to vážně odinstaluju a nainstaluju znovu, ale vůůůůbec se mě do toho nechce, doufám, že odinstalací něco nepokoním
Díky
Tak to pak ano. Reinstalací nic nepokazíš, jen si stáhni aktuální verzi ať se ti pak tolik neaktualizuje
Kdyby jsi potřebovala odinstalovat beze zbytku tak tady je avg remover avg.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.