Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám email

Od: itan71* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den rádcové

Potřebuji poradit jak zjistím že v danou chvíli je někdo na mém emailu.

Neustále mi to píše že jsem již přihlášen ale nemůžu nic udělat ani když kliknu na doručené tak naskočí opět stránka jsem již přihlášen. Ostatní doma ze stejného PC se normálně bez problému přihlásí. Ještě se mi to nestalo ani nic podobného jsem neslyšel.

Prosím poradte

Děkuji rádcové

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Jaký je to mailserver? - A přihlašuješ se přes webové rozhraní nebo mailerem na lokálu?

doplněno 17.10.12 00:21:

Zkus se odhlásit a znovu přihlásit, případně restart browseru (nebo raději počítače)...

doplněno 17.10.12 00:27:

Resp. pokud se chování Seznamu nevrátí k normálu, kontaktuj jejich technickou podporu, to, že se jiní na svůj mailbox přihlásí bez problému není 100% - problém může být i jen s částí schránek...

doplněno 17.10.12 00:58:

Obvykle jsou takovéto problémy průvodním jevem inovací, zejména designových... ´Vopičky´ a ´sračičky´ markeťáků mají technici ´nejradši´...

*zed*

itan71*
hodnocení

Mám klasický seznam.cz

A nemas zaskrtnuto > pamatovat si mě na tomto počítači < napoveda.seznam.cz/...?

itan71*
hodnocení

Nemám ani to nechci

hodnocení

2x

Zkus smazat cookies (ovládací panely - nastavení internetu, a tam to někde bude)

itan71*
hodnocení

Asi počkám do odpoledne a napíšu na tu tech.podporu protože XXXXX@seznam.cz nejde a XXXXX@email.cz funguje

Mohl by být nějaký problém s tou novou verzí od seznamu? Já už ji mám a moc se mi nezamlouvá.

itan71*
hodnocení

Právě jsem přijel z práce a ono ejhle email jde jak má, nevím čím to bylo ale děkuji za rady.

Možná to ti markeťáci nebo mám v PC permoníka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]