Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Battlefield 2 nejde spustit

Od: lakatos* odpovědí: 6 změna:

jednou jsem si instaloval Battlefield 2 a v pořádku fungoval. Dnes jsem se rozhodl že si ho znova zahraju, jenže co se nestalo :( Instalace proběhla v pořádku, potom jsem klikl na ikonku a chtěl jsem hru spustit. Jenže naskočila tato neznámá chyba: BF2.exe - Chyba aplikace
Instrukce na adrese 0x006387e0 odkazovala na adresu paměti 0x01529114. S pamětí nelze provést operaci: read.

Tak tuto chybu mi to dnes vyhodilo, prosím o všechny rady.
Děkuji.!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

penguin*
hodnocení

0x

Zkus napsat na YT BF2.exe - Chyba aplikace a hned ti to něco najde... Mě to vždycky pomůže.

hodnocení

0x

Zkoušel jsi BF2 přeinstalovat?

sinner
hodnocení

0x

Zdravím ostatní hry co máš v PC ti jedou? Ta chyba může mít souvislost s RAMkama zkus je testnout porse.cz/...

lakatos*

jedná se o stolní PC, hru jsem zkoušel přeinstalovat ale nepomohlo to :(

ostatní hry mi jedou v pohodě :D

RAM mám 2 GB a rozchodím i GTA IV =D

lakatos*
hodnocení

0x

dočetl jsem se na youtube že stačí odinstalovat Directx 10. Nestane se mi s počítačem nic když to udělám?

Díky.!

lakatos*

tak jsem si vymazal directx 10 a nahradil ho 9.0c ale nepomohlo to :(

Nějaká jiná rada?

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]