Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblíbené položky

Od: cerbygerby® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak dostanu zpět funkci stažené soubory pod oblíbené složky.. nějak mi to zmizelo a nevím jak to dostat zpět... když otevřu tento počítač v levé staně se objevý OBLÍBENÉ POLOŽKY pod tím KNIHOVNY pak DOMÁCÍ SKUPINY potom TENTO POČÍTAČ A MÍSTNÍ DISK C A D a úplně dole je SÍŤ- takže v čem je problém, měl jsem pod OBLÍBENÝMA SLOŽKAMA podokno STAŽENÉ SOUBORY kam se ukládaly všechny soubory které jsem stáhl, jenže mi to zmizelo a nevím jak to dostat zpět.. ty stažené soubory dokážu v počítači najít, ale už je nedokážu opět přiřadit pod tu složku OBLÍBENÉ SOUBORY... doufám že jsem to vysvětlil tak aby to někdo šikovný pochopil a dokázal laikovi správně odpovědět.. moc děkuji za podrobné vysvětlení...jestli to jde?...mám windows 7

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Složku kterou chcete mít v oblíbených, stačí "přetáhnout" do nich :)
hodnocení

TO mi právě nejde, jinak bych se neptal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]