Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC start

Od: andy007 odpovědí: 2 změna:

Již několik týdnů mě trápí spouštění PC, zapnu přívod el. proudu, zapnu PC a monitor dává najevo spuštění, ale nenaběhne vůbec obraz (jen nějaké probliknutí a nakonec uplná tma, monitor se vypne), počítač je zřejmě ok. Musím znovu vše vypnout i přívod el. energie a znovu vše zapnout, do minulého týdne to stačilo na druhý pokus se mě PC i monitor úspěšně rozjel, ale teď už týden startuji až na třetí pokus. Dnes u druhého pokusu, modrá dioda na monitoru zhasla, ale monitor svítil - celá obrazovka bílá, vypnout monitor nejde, jen přívodem el. proudu. Nové ovláče pro grafárnu i monitor jsem udělal a stále problém zůstává. Jedině snad ještě přeinstalovat Win. 7 a nebo vada na monitoru? Prosím kdo může poradte, moc díky. Napištemě na adresu: gripen.g@seznam.cz

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ovladači to asi nebude, vidím to na chybu hardware buď monitoru nebo grafické karty. Od souseda / kamaráda / zaměstnavatele bych si půjčil jiný monitor, abych zjistil, jestli je chyba v něm nebo v kartě, a vadný kus pak vyměnil.

hodnocení

2x

Něco podobného i s probliknutím monitoru se mi stalo taky, a odešel mi monitor. Opravdu to chce vyzkoušet si jiný kus. Mně vydržel při denním provozu pět let Přece jen, je to technika a nevydrží věčně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]