Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SEO - html chyby

Od: morriss odpovědí: 9 změna:
Ahoj, podle seo stránek - síly webu mám: Validita Webová stránka není HTML 4.01 Transitional validní - obsahuje 337 html chyb. Poradí někdo jak tyto chyby odstranit? Díky moc!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antimalware*
hodnocení

3x

Celé to technické řešení je prapodivné a nedůvěryhodné. Minimálně tam chybí alty, ty by měly být u každého obrázku, nebo zarovnání align="absmiddle"je pitomost. Já bych zapřemýšlel o nějakém jiném řešení pokud tomu moc nerozumíte - něco jako EVRON a nebo Webnode. Prostě shop, kde se platí měsíční paušál a řešení je hotové (ale technicky na úrovni).

Nicméně se SEO to nemá absolutně nic společnýho.

morriss
hodnocení

Díky moc, ale já už za tyhle stránky zaplatil dost. Takové funkce webnode určitě nenabízí.

Potřeboval bych tedy tyto chyby na stránkách opravit.

Díky

dzordz*

Tak by je mohl opravit ten, kdo je tam udělal? :)

Na seo to nemá až takový vliv, jak by vám mohl někdo tvrdit, ale opravdu tam jsou i závažnější chyby a hlavně je jich strašně moc.

Jestli k tomu máte přístup a chcete je podle rad přepisovat jednu po druhé..

morriss
hodnocení

PŘEČTĚTE SI OTÁZKU NEŽ BUDETE DĚLAT CHTRÁKA...

POKUD NEZNÁTE PROGRAM NA OPRAVU HTML CHYB, NEVÍM, PROČ VŮBEC REAGUJETE?

výtka
Upozornění od sys maverick 17. 10. 2012 12:47:05
Ať čtu otázku pokolikáté chci tak pořád se ptáte na opravdu chyb a teď teprvě zmiňujete požadavek programu... Tak klídek
iz*

Morrissi, nepřehnal jste to trochu? Dzordz vychází z Vašeho dotazu (nechal jste si úvodní stránku webu zkontrolovat na SEO stránkách), proto Vám sděluje, že validita kódu nemá na SEO (téměř) žádný vliv (což je samozřejmě pravda).

Žádný program, který by chyby automaticky opravil, neexistuje. Je potřeba se naučit hypertextový jazyk, seznámit se se specifikací HTML 4.01 Transitional a pak chyby "ručně" opravit v textovém editoru (Notepad, PsPad, já dávám přednost programu MetaPad).

Protože výše zmíněné zabere mnohem více času, než kontaktovat autora webu, doporučil Vám Dzordz, abyste nechal chyby odstranit toho, kdo je tam nasekal.

___ PS: Tabulkový layout je v roce 2012 hodně mírně řečeno out. Autor/kodér netušil, k čemu slouží kaskádové styly, a v HTML "pokazil", co mohl. Vyzkoušel jste, jestli fungují formuláře (na těch e-shop vlastně stojí)?

doplněno 16.10.12 13:51:

Chyby v HTML sice nemají vliv na SEO, ale mohou se negativně promítnout z hlediska funkčnosti a přístupnosti stránek. Některé chyby se do funkčnosti nepromítnou, jiné mohou znemožnit použití.

Chybějící atributy ALT budou vadit např. u menu, nepočítáte-li s tím, že by v e-shopu mohli nakupovat i nevidomí, nebudou vadit u zboží. Ale u menu mi chybí deklarovaná barva pozadí (nezobrazí-li se z nějakého důvodu obrázek na pozadí, není bílý text na bílém pozadí čitelný).

Formuláře jsem radši nezkoušela, protožee ze zdrojového kódu nemám pocit, že by mohly fungovat.

doplněno 16.10.12 14:03:

Vzhledem k tomu, že za stránky platíte, máte nárok na odevzdání funkčního webu (tedy i na odstranění většiny chyb).

morriss
hodnocení

Další chytrolín.

DÍKY, ale takový program je, samozřejmě ne český, ale už ho mám.

Pokud chcete na těchto stránkách jen vyniknout, tak ať se daří.

dzordz*

Jestli si někdy vzpomenu, určitě se vrátím podívat, jak se tomu programu opravy zadařily ;)

antimalware*

Přeju hodně štěstí s dokonalým SEO programem.

antimalware*

Program na opravu html chyb je každý slušný editor...musíte ale vědět, co ta chyba znamená. Pokud nemáte ani šajn o tom, co Vám ten validátor říká, tak to stejně sám neopravíte. Jestli máte představu, že Vám to nějaký program sám opraví, tak budete asi zklamán.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]