Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na vytahování videí z youtube

Od: palana* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neznáte, nějaký dobrý program na vytahování videí yooutube.com? Už jsem měla jeden dobrý, ale ten se po nějaké době zablokoval, protože jsem si ho nekoupila. Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Zcela spolehlivě DownloadHelper ve Firefoxu.

hodnocení

0x
Nebo FastVideoDownload také doplněk do Firefoxu.

hodnocení

0x

Já používám tento : stahuj.centrum.cz/...

Umí z vícero portálů nejen yoytube,a jde do vícero formátů,namátkou do 3GP nebo MP3...

hodnocení

0x

mám v Opeře doplněk, který přidá přímo pod video na youtube možnost "stáhnout" kde se dá vybrat rozlišení a "Download MP3".

jinak se mi osvědčil aTube catcher, který rovnou umí video zkonvertovat do požadovaného formátu

doplněno 16.03.13 14:23:

no a diesel byl trošku rychlejší :D

iz*

Můžu poprosit o název doplňku pro Operu? Používám ji sice již několik let, ale s doplňky zatím nemám žádnou zkušenost.

Přesněji: Pár rozšíření Opery jsem si stáhla, ale nevím, jak je zprovoznit.

praivo*
hodnocení

0x

Za mě jednoznačně JDownloader (už to píšu poněkolikáté).

zabu
hodnocení

0x

YTD taky není špatný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]