Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozběhnout vlastní projekt

Od: navstevnik odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

Jak rozběhnout vlastní projekt? Stačí na to normální hosting za "pár korun", nebo je potřeba nějaké profi řešení? Mám totiž obavy, pokud budou uživatelé vkládat vlastní obsah atd, aby to server utáhl atd.

Nechci do toho totiž moc peněz investovat, jelikož do předu nevím, jaký to bude mít úspěch.

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

1x

Předem stačí něco normálního a pokud to bude mít úspěch, vždycky se dá přesunout k sofistikovanějšímu řešení a i v takovém případě to můžou utáhnout i jen nevtíravé reklamy na těch stránkách. Jsou takové případy. Ale vždycky záleží i o co konkrétně jde, samozřejmě.

hodnocení

0x

Nevime o jaky projekt by se jednalo, tudiz tezko radit, ale zkusil bych pro zacatek freehosting endora.cz a v pripade potreby prejit na nejaky placeny webhosting ktere byvaji za hubicku a k nim domenu za stovku rocne. To je take podle me skoro zadarmo.

praivo*
hodnocení

0x
Dopručuji webhosting Wedos (wedos.cz) hosting.wedos.com/...
360 Kč/rok webhosting a asi 130/rok doména (.net), to jde, ne ;)
Admine, tohle není reklama, ale doporučení na základě osobních zkušeností.
doplněno 15.10.12 19:23: Nic levnějšího s těmito vlastnostmi sehnat asi ani nejde.

dzordz*
hodnocení

0x

Na free bych rychle zapomenul, ale základní (= nejlevnější v dané řadě) hosting by mohl stačit, pokud tam nebudete potřebovat nějaké extra vychytávky nebo nebudete mít denní návštěvnost v desetitisících.

U (doufám) většiny firem se dá v případě potřeby vámi koupený plán kdykoli upgradovat na lepší, aniž byste o cokoli přišel nebo s tím měl nějaké starosti.

buss
hodnocení

0x

No ale není nad vlastní web, jakésik zadarmiko přes někdo/mojepodnikani nemá úroveň. Vzít třeba to základní a pak přikupovat.

Bussi nemáš tak zcela pravdu. Web si tazatel může udělat sám, koupit vlastní doménu a tu pak nasměrovat na freehosting. Tak to mám prozatimně i já. Jistou nevýhodou u freehostingů je reklama která je tam vkládána, ale když se dobře uklidí, je vystaráno.

buss

Joo, mám to tak také, ale když není ani pára o něčem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]