Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi blbne render nevíte co s tím

Od: lubbbvv odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám program Windows Live Movie Maker a mám takový větší problém...

Když natočím video přes fraps. A dám ho do toho makeru. Tak jsem dal nastavení renderu tak jak má být když to chci dát na youtube

Širokrouhlí 16:9

Zobrazení 1280 - 720

Rychlost 8,26 m

na jednu minutu videa 59,05 MB

V tomto jsem uložil film. Ale když jsem přidal video na YT. I tak tam jsou černé čáry po kraji videa.

Zkoušel jsem dát

Standartní 4:3 (zobrazení videa) Nešlo to...

Nemůže to být např. Úhlopříčkou mé obrazovky? Nebo taky něco s frapsem. Nebo jen špatný render.

Poradte porsím. Nemám na to už sílu :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

triko65cz
hodnocení

0x

Takže když si stáhneš takovej plugin do MovieMakeru ( ale né v LIVE movie makeru ) na www.papajohn.org otevřeš tam vlevo v tom sloupci WMW-HD a dáš Introduction nebo něják tak a zajedeš dolů kde zvolíš 1280x720. Stáhne ti to něco a to hodíš do Program files/moviemaker/shared/profiles (pokud tam složku profiles nemáš vytvoř jí) Alespoň mě to takhle de ale musíš to dělat v normálním MovieMakeru který stáhneš na Slunečnici. Doufám že sem ti poradil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]