Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
doporučíte mi prosím nějaký dobrý program třeba i placený pro převod PDF to Word? Zatím jsem zkoušela různé programy zdarma a nikdy mi to nepřevedlo přesně. Doporučíte mi prosím nějaký?
Děkuji
Pracovně používám OCR program a ten je multifunkční nástroj, takže i zde jde svým způsobem rychle převést PDF do doc.
ABBYY Fine Reader 10 a vyšší verze
Rusáci dělají dobré programy. Ta verze 11 za pouhých 3500 Kč je výborná
doplněno 16.03.13 15:48:Omyl to tam vlítla reklama z Poradte
doplněno 16.03.13 16:10:Proč by buchar nešel na lískové ořechy. Viděl jsem jak bucharem zavírali víčko u kapesních hodinek. Pro šprýmaře uvádím že i nadále byly plně funkční.
Dobrý den, na webu online-convert.com/... si můžete své dokumenty v PDF snadno překonvertovat do DOC (word), tato služba je zdarma a bez potřeby instalace. Stačí vybrat Ebook converter nebo Document converter a vybrat formát.
Je směšné platit za něco jako je konverze dokumentů .
Na výše uvedeném webu se také dají konvertovat i audio nebo video formáty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.