Nejste přihlášen/a.
No mám problém v tom ,že mi počítač odepírá přístup.Např. při pokusu o instalaci Adobe Reader 8.0 CZ se mi na konci procesu objeví hláška: Přístup byl odepřen.Stává se mi to u více produktů.Některé programy nemůžu vůbec odinstalovat ani odebrat ze systému díky odepření přístupu.Jiné programy nejdou spouště pomocí nabídky Start a musel jsem najít jiné cesty k jejich spuštění např. pro Open office musím používat quick launcher.Dokumenty nejdou otevřít přímo protože mi to odepře přístup.Vím nejednoduší cesta je přeinstalovat systém což jsem učinil ,ale problém je zpátky a já už nevím jak dál. Mám Windows XP home se service packem 2(legální).Mám dojem ,že moje problémy začali poté co jsem si nainstaloval několik her se StarForcem.Odešla mi mechanika která nyní vypaluje stylem ,že vytváří zaváděcí stopu na CD/DVD.V programu proběhne vypalovací proces do konce ,ale medium kromě začátku nemá žádná data.Nevim jak dál...
Po vytvoření nového účtu je vše při starém. Pro mavericka zkusil jsem tvoje řešení ,ale položku zjednodušené zdílení jsem za boha nenašel Pls můžeš mi víc přiblížit tu první část s nastavením práv? protože to se mi nepodařilo už vůbec...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.