Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístup byl odepřen

Od: ready odpovědí: 6 změna:

No mám problém v tom ,že mi počítač odepírá přístup.Např. při pokusu o instalaci Adobe Reader 8.0 CZ se mi na konci procesu objeví hláška: Přístup byl odepřen.Stává se mi to u více produktů.Některé programy nemůžu vůbec odinstalovat ani odebrat ze systému díky odepření přístupu.Jiné programy nejdou spouště pomocí nabídky Start a musel jsem najít jiné cesty k jejich spuštění např. pro Open office musím používat quick launcher.Dokumenty nejdou otevřít přímo protože mi to odepře přístup.Vím nejednoduší cesta je přeinstalovat systém což jsem učinil ,ale problém je zpátky a já už nevím jak dál. Mám Windows XP home se service packem 2(legální).Mám dojem ,že moje problémy začali poté co jsem si nainstaloval několik her se StarForcem.Odešla mi mechanika která nyní vypaluje stylem ,že vytváří zaváděcí stopu na CD/DVD.V programu proběhne vypalovací proces do konce ,ale medium kromě začátku nemá žádná data.Nevim jak dál...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Myslim si že pleteš víc věcí dohromady- v zabezpečení přeber vlastnictví složky a nastav si práva- pravé tl, vlastnosti, zabezpečení, upřesnit, vlastník... Doufám že zjednodušené sdílení jsi vypnul (nástroje, možnosti složky, zobrazit, a odškrtnout použít zjednodušené sdílení )
Na závěr ti řeknu že přeinstalace byla nanic a zbytečná.
Zbytek bych musel vidět, nevim ani čim vypaluješ tak to je těžké...
Já bych na to šel jinak. Zkusil bych vytvořit nového uživatel s Admin oprávněním a otestoval, co to bude dělat.
ready
hodnocení

Po vytvoření nového účtu je vše při starém. Pro mavericka zkusil jsem tvoje řešení ,ale položku zjednodušené zdílení jsem za boha nenašel :) Pls můžeš mi víc přiblížit tu první část s nastavením práv? protože to se mi nepodařilo už vůbec...

No jooo ty máš ten home paskvil, tak to můžeš leda do nouzového režimu (F8 po startu pc- před bootovanim win) a tam to zabezpečení uvidíš. Pak je ještě možnost,ale to už je bastlení, ty to udělej takhle...
To Spider- no to by právě nešlo pokud na to měl práva jen ten uživatel tak si ani admin neškrtne, ten musí právě nejdříve přebrat vlastnictví, takže se sice dostane kamkoliv ale až po téhle ochcávačce
ready
hodnocení

No tak jsem spíš udělal ještě jeden přeinstal.No a nakonec to vypadá ,že pes je zakopanej někde jinde a dost hluboko :) Udělal jsem změnu v tom ,že jsem všechny problémový"programy"znovu stáhnul z netu a netahal je jako předtím z mýho nouťase pomocí flešky a světe div se je po problému.Už mám nainstalováno a postahováno všechno co potřebuju k životu.Je to divný protože jsem všechno projel antivirákem a ad awarem než jsem to ztáhnul do noutboku a vše bylo čistý.Pokaždý když začnu vracet soubory z nouťase zpět je to tam.Takže akorát přeinstalnu noutboka a bude po problému.No až tak není tam jsou zase Visty :)Jestli má někdo pro tohle vysvětlení tak jsem jedno velký ucho...
Vysvetleni jsem ti dal a mel bys to zkusit ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]