Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání zvuku

Od: frfr odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřeboval bych nějaký dobrý bezplatný a jednoduchý program na nahrávání zvuku a uložoní do mp3

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych doporučil Audacity.Ke stažení zde.

hodnocení

2x

Já bych Doporučil Audacity. Jednoduchý na ovládání, vše je tam uspořádáno a umí toho více než dost. :) . Pro Exportování do formátu mp3 potřebujete k programu dynamickou knihovnu lame_enc.dll. Nikam jí nemusíte vkládat při exportu do formátu mp3 vám vyskočí okno se soubory a vy vnich je ten lame_enc najdete a potvrdíte. Není to tak složité jak to vypadá, naopak :)

Audacity: slunecnice.cz/...

Dynamická knihovna Lame_enc: uloz.to/...

stribrnak*
hodnocení

0x

zkus na PC start -záznám zvuku

doplněno 13.10.12 20:05:

dobreprogramy.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Dobré zkušenosti mám s prográmkem Free MP3 Recorder 1.0... Ale opravdu jen verze 1.0, na vyšší si neupdatujte, ty už nejsou FREE, ikdyž nic navíc neumí... freewarefiles.com/...

stribrnak*
13.10.12 21:16

nesmysl,

žádný nesmysl, pokud potvrdíte nabídnutý Update, hodí Vás to na stránku prakticky stejného programu, který se ale již jmenuje "Easy MP3 Recorder", který má 14-denní TRIAL verzi... No přece bych si to nevymyslel :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]