Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trackmania United Forever

Od: caabik* odpovědí: 6 změna:

Mám warez verzi TrackMani United, po chvilce hraní na serveru mi naskočí FreeZone, je to asi nějaký update, který si mám koupit. Poradte mi něco na to aby to tam neskákalo a já mohlů normálně hrát, bud neco jako crack, jinou verzi hry, servery na kterých jde hrat atd. Děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ozzy*
hodnocení

0x

Ahoj, jeden z pěti,musíš vynechat. Když si hru zakoupíš, budeš moct hrát plnohodnotně bez omezení. Ozzy:)*pivo*

doplněno 12.10.12 20:38:

Jeden z pěti závodů. Jen aby nevznikly nejasnosti ;).

caabik*
hodnocení

Takže budu hrát, pak mi tam naskočí za 5 závodů freezone a až uběhne ta mapa tak zase můžu hrát a pokračovat na to serveru? :)

ozzy*

Přesně jak píšeš! :) Také to teď hraji. *palec*

caabik*
hodnocení

Jak se jmenuješ?.. :) A kdyžtak název serveru.. :D

hodnocení

0x

Stáhni si Trackmanii Nations Forever. Ta je úplně zdarma a je to prakticky to samé. store.steampowered.com/...

doplněno 17.11.12 21:07:

Ano v Nations je pouze stadium, ale s tim 5x a dost je pekna blbost. Muzes to hrat do aleluja. A United se da koupit treba tu: store.steampowered.com/...

lubikcz

Tam to funguje úplně stejně, 5 tratí a dost, musíš mít originální TrackManii United Forever. Jo a prakticky to samé to není, teda jen Stadium (stadion), je tam dalších 6 prostředí, z hlavy ti je neřeknu. TMUF sháním po všech čertech a všude je vyprodaná, už fakt nevím, kde ji sehnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]