Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft - tlačítko F3

Od: lukas007* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
mám větší problém. Když hraju minecraft, a zmáčknu klávesu F3, F5 nebo F11 nestane se to, co by se mělo stát, a místo toho se mi u F3 otevře nějaký outlok express a u F5 a F11 se nestane nic, koukal jsem se do nastavení klávesnie, a bylo tam, že F5 a F11 nemá žádná nastavení (je to v angličtině) a u F3 vůbec nevim, co zvolit... Nastavení těchto tlačítek má na mém počítači program ,,Setpoint,,. Prosím poradte, bez těchto tlačítek prakticky nemůžu nic dělat...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sestrenka135*
hodnocení

0x

DObrý den,
jednou se mi stalo něco podobného,pomohlo mi přeinstalování celé hry, 'šťourat' se v tom nemá cenu,zhorší se to ještě víc... Když máte 'nově' naistalovanou hru,tak tam je vždy původní nastavení té hry... Přeji hodně štěstí a pokud budete hru přeinstalovávat,tak doporučuji si zálohovat své světy a obrázky ze hry...

hodnocení

0x
Také pokud hrajete na nějakých serverech tak si také zálohujte z .minecraft soubor servers.dat v tomto souboru jsou uložené adresy a názvy serverů.
doplněno 20.10.12 18:10: Také mne napadlo jestli za to nemůže Java...
Ale nejdříve skuste minecraft přeinstalovat.
:)

dominik4games
hodnocení

0x

Pokud máš na klávesnici klávesu fn, tak ji zmáčkni současně s f3 a melo by se ti to otevrit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]