Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám větší problém. Když hraju minecraft, a zmáčknu klávesu F3, F5 nebo F11 nestane se to, co by se mělo stát, a místo toho se mi u F3 otevře nějaký outlok express a u F5 a F11 se nestane nic, koukal jsem se do nastavení klávesnie, a bylo tam, že F5 a F11 nemá žádná nastavení (je to v angličtině) a u F3 vůbec nevim, co zvolit... Nastavení těchto tlačítek má na mém počítači program ,,Setpoint,,. Prosím poradte, bez těchto tlačítek prakticky nemůžu nic dělat...
DObrý den,
jednou se mi stalo něco podobného,pomohlo mi přeinstalování celé hry, 'šťourat' se v tom nemá cenu,zhorší se to ještě víc... Když máte 'nově' naistalovanou hru,tak tam je vždy původní nastavení té hry... Přeji hodně štěstí a pokud budete hru přeinstalovávat,tak doporučuji si zálohovat své světy a obrázky ze hry...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.