Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
umřel mi hdd v nb Fujitsu siemens amilo pro.
Chtěl bych koupit v bazaru nebo přes internet nový, jelikož na nový nb momentálně nemám,ale nevím jak poznat, který hdd mi tam padne?
Hdd jsem si z nb vyndal,ale nevím jaké označení vzít abych koupil dobře.
Děkuji za rady
NB je AMILO Pro V3505
popřípadě jestli nevíte kde by šel levně koupit hdd nemusí být nový.
Děkuji
Nekupoval bych HD ´jetý´ - leda od prověřeného prodejce a se zárukou...
Pokud si nejsem jist, jaký disk potřebuju, nekupoval bych ho na netu - rozbalený se hůř vrací (byť i v zákonem dané čtrnáctidenní lhůtě).
Dneska je cena SATA 2,5 " od cca 1100 Kč, kvůli ušetřené stovce při nákupu na netu nemá cenu platit poštovné a řešit problémy s kompatibilitou... Zajdi do nejbližšího slušného krámu s výpočetkou a nech si koupený disk od technika i vyměnit (zapojit)...
Pokud BIOS umožňuje boot z USB (předpokládám, že ext. HD je USB), je potřeba jej povolit (příp. nastavit v pořadí)...
Nechci do toho moc investovat, jelikož budu kupovat nový, proto jsem si říkal koupit použitý hdd s tím,že nb chvilí vydrří a potom koupím nový nb.
Nechce se mi investovat cca 1500Kč za hdd s tím,že předpokládám aby nb vydžel do konce roku a v lednu chci koupit nový
Ještě bych se chtěl zeptat nejde nějak spustit systém z externího hdd?
Mam na jendom hdd nainstalovaný windows xp se vším všudy, ale nevím jak to spustit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.