Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neporadil by mi někdo jak vložit do webové stránky tento otázkový formulář?
Děkuji vám
Mimochodem, trochu to brzdí načítání stránky (podle toho, jak rychle se načítá ta vaše, to může být o 20-100%), takže bych si jejich generovaný kód upravil, aby se spouštěl opožděně, až ve chvíli, kdy je uživatel x vteřin na jedné stránce.
doplněno 12.10.12 23:28:Tak možná i víc, na jedné nejmenované stránce to teď vypadá, že se zopim chatem najíždí až 6x déle, než bez něj.
Co máte namysli pod termínem "otázkový formulář?"Zopim je kód pro přímou komunikaci se zákazníkem, když se chce na něco zeptat obchodníka - my to u nás používáme na webu antimalware.cz pro případ, že chce zákazník s něčím poradit nebo tak.
Pokud opravdu máte na mysli tohle, tak zopim lze do češtiny upravit (administrace je bohužel anglicky celá). Po registraci se to nastavuje takto:
1. v levém menu po přihlášení se klikne na settings / widget Děkuji za pomoc, funguje to
Chtěl jsem se ještě poradit o pomoc jak to udělat aby se mi se to zobrazovalo na kterékoliv podstránce?
Jde to nějak nebo bych ten html text musel zkopírovat úplně všude?
Děkuji
Nevím co máte za stránky tak těžko říct - můžete sem hodit odkaz na ten web? Obecně pokud používáte něco jako Joomla nebo Wordpress, jde to vložit jako modul nebo přímo do šablony. Pokud máte jednotlivé statické stránky, tak to budete muset vložit do každé z těch stránek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.