Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejede mi notebook

Od: afdssdgdfh odpovědí: 6 změna:

Přišla sem na youtube a nešel zvuk. Tak jsem instalovala adobe flesh player a restartovala sem počítač. A teďka když to zapnu tak se to 5 min. načítá a pak to něco napíše anglicky a vypne se to. A takhle se to pořád opakuje. Co mám dělat? :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Jestli ti nešel zvuk, tak to nebylo FP, ale něčím jiným. Zkusila jsi obnovení systému? Máš nějakou zálohu?

doplněno 11.10.12 18:33:

Jaký máš systém?

doplněno 11.10.12 19:15:

Nejsem si jistý postupem, takže zkusím Vistu zvirtualizovat, což ale bude chvíli trvat :(

doplněno 14.10.12 17:57: Omlouvám se za prodlevu, menohl jsem na internet. Vistu ještě nemám staženou, ale trochu jsem si hrál s W7:
1. Restartuj počítač.
2. Při startu pořád mačkej F8, dokud se ti neukáže
spouštěcí nabídka.
3. V ní zvol "Nouzový režim"
4. Když naběhne, najdi "Obnovení systému" (stačí napsat do vyhledávače v nabídce Start)
5. Zvol obnovení. Volba se jmenuje nějak jako "Obnovit systém ke dřívějšímu datu" nebo tak nějak.
6. Vyber bod obnovení z doby, kdy ještě systém fungoval.
7. Potvrď. Začne obnovování, počítač se může restartovat, i několikrát.
8. Po úspěšné obnově by se počítač měl ještě jednou restartovat a normálně spustit systém. Kdyby se náhodou vypnul, stačí znovu zapnout.
9. Kdyby to pořád nefungovalo, napiš, můžeme to řešit jinde, kde není omezen počet příspěvků...
doplněno 15.10.12 19:00: *nemohl
afdssdgdfh
hodnocení

jak mám obnovit systém?

afdssdgdfh
hodnocení

Mám Vistu.

praivo*

mowla*
hodnocení

0x

Jako úplně první doporučuju si přečíst to "něco anglicky" a pak to sem, případně, ´hodit´...

doplněno 11.10.12 18:12:

Foto? - 5 s na zmáčknutí spouště foťáku je dost, ne?

*smich*

afdssdgdfh
hodnocení

No jenže to se hned vypne .. jde to vidět tak 5 s. :((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]