Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uložit automatické vyplňování

Od: moncherry* odpovědí: 5 změna:

Zdravím a hned s dotazem. Mám Windows Vista Home Premium, používám Google Chrome a IE 9, poštu v Gmailu. A taky

Stickyx Password PRO - uložení hesel.

Před tímto problémem jsem při vyplňování osobních dat klikl na kolonku na př. emailu a hned se to vyplnilo i případně další položky jako jméno, adresa telefon atd.

Nevím si s tím rady jak dál. Díky za každouz radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yakubkolemjdouci
hodnocení

0x

Historie automatického doplňování formulářů je funkce, o kterou se stará každý prohlížeč sám ... takže podle toho, kde Vám to přestalo fungovat si jej opět zapněte

Takže v IE je v menu Nástroje -> Možnosti internetu -> karta Obsah -> Automatické dokončování -> Nastavení

a v Google Chrome je to v "Přizpůsobení a ovládání GCH" -> Nastavení -> dole odkaz "Zobrazit rozšířená nastavení" -> vyhledat sekci Hesla a formuláře a "aktivovat autodoplňování" případně "spravovat nastavení" ...

moncherry*
hodnocení

Moc děkuji ja návod i když jsem se dopracoval až k zadání adresy ale po kliknutí na OK se mě zadaná data zde nezobrazí!

Dělám vše přesně podle návodu v GCh. V IE jsem to provedl bez problémů. Díky

yakubkolemjdouci

Nerozumím popisu chyby - zkuste se více rozepsat. Prvně jsem to chápal tak, že se Vám vyplo automatické vyplňování formuláři. Postupem jakým jsem napsal si jej opět zapnete.

moncherry*
hodnocení

Rozepíšu tedy celý postup :

Nastavení > ( dole) Zobrazit rozšířená nastavení ( vyhledám sekci )> Hesla a formuláře > Spravovat nastavení ( a v okně )

> Nastavení automatického vyplňování > Adresy > Přidat novou adresu ...( opakovaně zadávám )...> OK...

a nic se neuloží!

Jeden detail : nahoře v pravém rohu jak otvírám > Přizpůsobení a ovládání GCh je zde na tom čtverečku vykřičník. Kliknutím

na to je rovněž vykřičník u Chyba synchronizace - Přihlaste se znovu! Možná to s tím nějak souvisí.

yakubkolemjdouci

V tom případě nevím. Tipoval jsem to na práva - nicméně i uživatel s právy USER může ukládat nové adresy. Pokud Vám to nelze, zkuste přeinstalovat Google Chrome, případně nejdřív zkontrolovat, zda máte přístup (zápis) do umístění C:\Users\jmeno_vaseho_profilu\AppData\Local\Google\

Pokud se jedná o pracovní / školní nebo zkrátka zapůjčený hardware, je možné je že spravovaný Administratorem, ktery nastavil i google chrome do spravovanych zarizeni ... ale nenapada me, proc by zakazoval ukladat si formulare :///

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]