Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! chtěl bych se zeptat zda jde vrátit soubor co byl vysypán z koše muj debilní bratr mi smazal instalačku co sem stahovak dva dny?děkuiji
Lze použít nějaký ´undelete´ program (např. UndeletePlus - stáhnout lze zde - slunecnice.cz/... ). Ale pozor - je třeba jej stahovat i instalovat na jiný disk, než je ten, na nějž byl vymazaný soubor uložel (jinak hrozí přemazání)...
doplněno 11.10.12 12:21:V tompřípadě to ´cpi´ na flashku - tu snad máte, ne? - Pokud to budeš stahovat do stejného diskového oddílu, dost pravděpodobně ten původní soubor přepíšeš a tím pádem nebude co obnovovat... Stejnětak doporučuju do obnovení s počítačem moc nepracovat (třeba defragmentace s téměř 100% jistotou smazaný soubor mázne definitivně)...
Stáhni tohle, nainstaluj a spusť. Pak v okně programu napiš do kolonky ázev smazaného souboru, nebo aspoň příponu (1) a stiskni "Hledat"(2). Program bude chvíli prohledávat počítač a vypíše ti seznam nalezených souborů (3 - já tam nic nemám, protože jsem hledání nepoužil). Najdi ten, co hledáš (jestli tam bude) a stiskni "Obnov"(4). Pak vyber místo pro uložení obnoveného souboru - nejlépe na jiné médium, nebo aspoň do jiné složky - a potvrď.
Jestli program ten soubor nenajde nebo označí jako "špatný", "velmi špatný", nebo dokonce "nelze obnovit", radši to stáhni znovu, protože pravděpodobnost úspěšného obnovení se blíží nule.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.