Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Eset Nod32 mi v pc odhalil vir Spyboot.aau operacni pamet internet explorer.exe (332) napsal mi ze jej nelze vylecit.Je tento vir hodne skodlivy pokud ano jak se jej zbavit.
Dekuji.
Tak jsem PC projel terminatorem a ten nic nenasel presto mi eset kazde rano napise Kontrola při startu soubor Operační paměť » explorer.exe(312) varianta infiltrace Win32/Spy.Zbot.AAU trojský kůň nelze léčit ...? Mam to tedy ignorovat?
Prohlédni ten soubor tímto a napiš výsledek.
doplněno 17.03.13 10:37:C:>Windows>explorer.exe
doplněno 17.03.13 11:43:Jestli jsi nahrál správný soubor, tak se jedná jen o planý poplach a ničeho se nemusíš bát.
Je tedy mozne ze mi Eset bude hlasit ze mam v pc vir ale pritom tam zadny neni?Zda se mi divne ze jednou to byl explorer.exe (332) pak explorer.exe (320) a pak explorer.exe (312)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.