Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvukové zařízení usb

Od: danw* odpovědí: 3 změna:

Dobrý jen, ještě nedávno mi vše fungovalo jak má.. Mám připojeny přehrávače pioneer a používám je přes program virtual dj. Jelikož jsem chtěl zkusit náhrávat mixy písniček vložil jsem se do konfigurace a teď mi USB nehce najít správné ovladače.. zkoušel jsem mnoho vecí a nefunguje.. pouze když strčím usb do třetího usb v notebooku tak tam najde přístroj hned. viz foto

Zvukové zařízení usb

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prochy35*
hodnocení

0x

Bud porouchané USB, již jsem se s tím setkal a nebo driver pokud jde o XP velmi oblíbená zábava s USB. To první je průser na servis, pokud v tom neběží nic je to víc než pravděpodobné

danw*
hodnocení

usb je v pořádku. Drivery jsem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat.. a nic..

ladinpraha*
hodnocení

0x

To je zcela běžný rozmar Windows. Na předním panelu mám dva vstupy USB. Něco funguje v jednom a něco v druhém, přitom oba jsou zapojeny do jednoho konektoru na desce. Některé zařízení tam nefunguje vůbec a musím ho zapojit do konektorů zadních. Pokud se jedná o zařízení, které není zapojeno trvale, tak se prostě stává, že ho někdy musím zapojit jinam, než jsem zvyklý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]