Nejste přihlášen/a.
Dobrý jen, ještě nedávno mi vše fungovalo jak má.. Mám připojeny přehrávače pioneer a používám je přes program virtual dj. Jelikož jsem chtěl zkusit náhrávat mixy písniček vložil jsem se do konfigurace a teď mi USB nehce najít správné ovladače.. zkoušel jsem mnoho vecí a nefunguje.. pouze když strčím usb do třetího usb v notebooku tak tam najde přístroj hned. viz foto
To je zcela běžný rozmar Windows. Na předním panelu mám dva vstupy USB. Něco funguje v jednom a něco v druhém, přitom oba jsou zapojeny do jednoho konektoru na desce. Některé zařízení tam nefunguje vůbec a musím ho zapojit do konektorů zadních. Pokud se jedná o zařízení, které není zapojeno trvale, tak se prostě stává, že ho někdy musím zapojit jinam, než jsem zvyklý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.