Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FIFA 13- dabing

Od: hanesinho* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, mám hru Fifa 13 ale co mě zaráží, že tam chybí Cz dabing. v nabídce je jen angličtina a mexická španělština. Já bych ale český dabing do fify docela chtěl nevíte jestli se nedá někde stáhnout? Stačí mi jen ten dabin nic jiného stahovat nepotřebuju :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Promiňte, ale odkaz na warez Vám tu nikdo neposkytne.

Pokud byste si koupil hru v originále v některém z českých obchodů, tak tam český dabing i titulky budete mít.

hanesinho*
hodnocení

Tak to právě není pravda :) České titulky mám a když se podíváte na fifa.cz, kde jsem také registrovaný a warez tam je nepřítel číslo 1, tak zjistíte, že tento problém s dabingem má hodně lidí. Bud nejde vůbec a nebo jde jen AJ. Dokonce tam je i vysvětlení a odkaz jak se to dá spravit. Jenže právě ten odkaz jsem nepochopil, jak se z něj mají extrahovat soubory a proto se s radou obracím právě sem.

ještě k tomu odakzu, vložil to tam člověk který má originální hru, aby si to ti co ji originální mají ale nefunguje jim jen ten dabing mohli stáhnout. Asi bych to ani nenazval stahování ale spíš aktualizací :)

A proč to nenapíšete rovnou? Z původního dotazu to rozhodně nevyplývá...

Možná by nebylo od věci sem ten odkaz dát, abychom Vám mohli ten postup případně vysvětlit.

hanesinho*
hodnocení

Omlouvám se, že jse se nevyjádřil přesně ale mívám s tím problém často :)

Cituji celý jeho příspěvek i s odkazem:

"Dobra, na FTP uploaduji vse z multilang verze:

http://zliv.net/ mullder/"onclick="window.open(this.href);return false;"onclick="window.open(this.href);return false;

komentatori_fifa13 (eng.spa).zip - anglicky 1 a 2, mexicka spanelstina a spanelstina
cze_cz.big - cesky komentar
fre_fr.big - francouzsky komentar
ger_de.big - nemecky komentar
hun_hu.big - madarsky komentar
pol_pl.big - polsky komentar
por_br.big - portugalskobrazilsky komentar
por_pt.big - portugalsky komentar
rus_ru.big - rusky komentar

Pro stazeni tuknout na dany soubor a vybrat "Ulozit odkaz jako.."
Tyto soubory nakopirovat do slozky FIFA 13DATA

Pokud teda víte co s tím tak bych Vám byl moc vděčný za radu ;)

Nevím jestli vidíte soubory xxx.big, nebo jen komentatori_fifa13.zip. Pokud vidíte cze_cz.big, klikněte na něj pravým tlačítkem, zvolte možnost "uložit jako" a uložte si soubor na disk. Uložený soubor poté zkopírujte do složky FIFA 13DATA

V případě, že vidíte soubor zip, stáhněte jej stejně jak jsem popisoval, rozbalte ho (WinZipem, nebo Total Commanderem) a soubor s češtinou nakopírujte, jak je uvedeno.

Jinak dle internetu je závada již odstraněna a po stažení aktualizace by mělo být OK...

Jestli mne s tou legální hrou tak trochu nehoupáte... ;)

hanesinho*
hodnocení

Té opravené chyby jsem si nevšiml. Ne, dělám z vás "vola" a aktualizaci si stáhnu z originu. Ale děkuju vám, že jste obětoval čas a poradil mi :)

doplněno 10.10.12 19:07:

a jinak v tom odkazu vidím 5 složek na kterých je psáno: mp3z; sftz; cs; vid; pic

nic jiného tam není a ani když je otevřu jsem vámi napsané soubory neviděl

Mně ten Váš odkaz totiž nefunguje, takže jsem to odhadoval z toho co jste postnul.

Jinak ten update by měl pomoci. Pokud ne, zkuste zrušit a založit nový účet jak radí v tom foru, které jsem Vám postnul.

A není zač, hlavně aby to fungovalo, a byl jste spokojen.

hanesinho*
hodnocení

on asi nejde, protože se to dá otevírat jen dosud fifa.cz/...

ale ted už je to jedno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]