Nejste přihlášen/a.
Zdravím ...
Mám notebook od společnosti Toshiba, který má problém se spouštěním OS.Než mohu s počítačem pracovat musím čekat cca.půl hodiny.Pátral jsem po chybě.Obnovil jsem systém vyčistil celej počítač všemi způsoby a problém se nevyřešil.Začal jsem tedy hledat problém v HW a po výměně jiného HDD jsem zjistil že ten můj je špatný.S jiným je počítač plně funkční bez omezení.Rozhodl jsem se koupit tedy nový HDD, který je ovšem bez OS.Notebook jsem koupil s windowsem bez cd.Dnes už se nedávají a potřeboval bych OS nainstalovat do toho nového ale nevím jakým způsobem když k tomu ty cd nemám.Je to Windows Vista.Předem moc děkuji za pomoc.
Tak uz jen kvuli tomu ze tam jsou visty bych ten disk vyhodil rovnou...mozna to nepujde,ale co tahle po te pulhodine ten disk zazalohovat na nejaky exterak,vrazit novej a zkopirovat zpatky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.