Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena HDD

Od: luisdawe odpovědí: 2 změna:

Zdravím ...

Mám notebook od společnosti Toshiba, který má problém se spouštěním OS.Než mohu s počítačem pracovat musím čekat cca.půl hodiny.Pátral jsem po chybě.Obnovil jsem systém vyčistil celej počítač všemi způsoby a problém se nevyřešil.Začal jsem tedy hledat problém v HW a po výměně jiného HDD jsem zjistil že ten můj je špatný.S jiným je počítač plně funkční bez omezení.Rozhodl jsem se koupit tedy nový HDD, který je ovšem bez OS.Notebook jsem koupil s windowsem bez cd.Dnes už se nedávají a potřeboval bych OS nainstalovat do toho nového ale nevím jakým způsobem když k tomu ty cd nemám.Je to Windows Vista.Předem moc děkuji za pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

0x

Tak uz jen kvuli tomu ze tam jsou visty bych ten disk vyhodil rovnou...mozna to nepujde,ale co tahle po te pulhodine ten disk zazalohovat na nejaky exterak,vrazit novej a zkopirovat zpatky?

luisdawe
hodnocení

taky nemám rád visty ale to je vec jiná.to vím že dá zálohovat ale radši se ptám jestly to nejde jinou cestou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]