Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle Studio - DVD

Od: pavka21* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
... opět se mi vynořil problém s vytvoření DVD přímo z Pinnacle ... výsledná velikost videa je 3,94 GB, velikost DVD je 4,7 a přitom mi to píše Dostupnost 5 min., Využito 61 min. ... před pár dny jsem vypalovala trošičku větší video a bez problémů.
Poradíte mi prosím, co s tím? .. v nastavení se mi nikde nedaří změnit třeba kvalitu ze 100 na 97% a pak by se to na disk vešlo celé?!?! :((

Pinnacle Studio - DVD

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mě přjde, že jsi vypalovala, ale na stejne dvd, tzn není tam prázdné

pavka21*
hodnocení

Nee, vypalovala jsem na nové DVD ... zkoušela jsem i různé značky DVDček, co mám právě doma a dělá to tak u všech :(

Pokud L je mechanika tak buď je to hláška informační s tím, že tam máš 5 minut ještě volných a vypalovat půjde a nebo jak jsem říkal. Pinacle nepoužívam, ale když dáš vytvořit disk tak to chybu hodí? Třeba bude mít někdo jiný nápad...

pavka21*
hodnocení

No právě, že to vypálí film s kvalitou 100%, ale posledních 5 min. se tam nevleze :(( ... zkusila jsem to tak a před koncem to zahlásilo něco v tom smyslu, že se to nevypálilo celé ... ovšem na DVD je film celý. Tak nevím, jestli třeba nebyly dokončeny jen nějaké dokončovací práce při tom vypalování a pak to třeba u někoho v přehrávači nebude dělat paseku :(

... ale samozřejmě díky za odpověď :)

hodnocení

0x

Mám starší verzi, ale snad se to moc lišit nebude. Změnit ručně kvalitu lze podle přiloženého obrázku, ale je to zbytečné. Pokud máte nastaveno "automaticky", program si sám nastaví nejlepší možnou kvalitu vzhledem k velikosti souboru (aby se Vám to vešlo na disk celé).

Pinnacle Studio - DVD #2
pavka21*
hodnocení

Díky za odpověď.

Právěže z toho vlastního nastavení jsem trošku zmatená ... samozřejmě, že jsem to zkoušela. Ale když dám vlastní nastavení, tak můžu změnit jen kb/s ... a když z původních 8500 kb/s (kdy při 100% kvalitě filmu chybí 5 minut k vypálení) dám např. 7000 kb/s, tak kvalitu snížím na 82%, ale přitom mi bude chybět 19 minut?!?!?! .. viz obrázek ... chápete to?

Pinnacle Studio - DVD #3

lancdo*
hodnocení

0x

Vážně nevím, ale zkus změnit kvalitu videa ;)

pavka21*
hodnocení

... šak právě o to se snažím, a nevím, jak to udělat :))

hodnocení

0x

Jednoznačně nejde o žádný nedostatek. Informace- výsledná velikost je velikost právě vypalovaného a v Pinnacle editovaného videa. Informace- velikost DVD je informací o velikosti vloženého disku do mechaniky PC. Informace- o dostupnosti (ve Vašem případě 5 min.) je informací kolik místa ještě zbude na vypáleném disku po jeho vypálení. Pokud máte nastavenou kvalitu automaticky tak Pinnacle zvolí kvalitu automaticky. Máte-li vypalované video nižší případně stejné velikost než je kapacita vloženého disku, tak kvalita je automaticky nastavena na 100%. Pokud je velikost vypalovaného DVD větší než je velikost vloženého disku Pinnacle automaticky zvolí kvalitu nižší tak aby ve video na disk vešlo. V této nabídce Pinnaclu máte ještě jiné možnosti volby. Tedy vypalujte bez obav. Pokud tomu nevěříte, tak si zkušebně zkuste video vypálit na přepisovatelný disk DVD. - miro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]