Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasekavajici se windows 7

Od: romi* odpovědí: 4 změna:

Dobry den.

Mel jsem cca 3 roky nepreinstalovany OS. Preinstaloval jsem ho protoze mi zacal zamrzavat. To vydrzelo tyden, pak byl pocitac celi vikend vypnuty a v podneli mi nabehlo jen logo windows a nic vic. Pote jsem tam nainstaloval jinou verzi win 7. To vydrzelo opet jen tyden, po vikendu opet to same. Ted po reinstalaci se windows chvili funguje normalne, jenze vzdy po nainstalovani nekolika programu a her se windows razantne zpomali a vlastne porad jen pracuje takze musi prijit restart natvrdo, pote je windows zpomaleny jiz od sveho startu. Nove reinstali nepomahaji, je to porad stejne, zkouseni ruznych verzi ovladacu nemaja vliv a ani u zadneho konkretniho programu jsem nezjistil, ze by to nejakym zpusobem ovlivnoval, antivir nic nenasel. Mam pocit ze chyba bude nekde v HW. Prosim o radu, cim by to tak asi mohlo byt?

Moje konfigurace: AMD athlon X3 405e 2300 MHz, deska: MSI GF615M-P33 , grafika: ge force 250GTS , 4GB ram, disk WDC WD10 EARS

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

2x

Tipl bych to na nejaky problem s diskem...

doplněno 10.10.12 17:40:

Zkuste pouzit nejaky jiny /puceny od kamarada/,ktery taky obsahuje OS a za tyden uvidite...

praivo*
hodnocení

2x

Máš ta Okna legální? Pokud ne, čím jsi to aktivoval (napiš mi to klidně přes vnitřní poštu, tady by to asi "někdo" smazal))...

doplněno 11.10.12 18:34:

Co je to "BIE"?

doplněno 15.10.12 16:27: Napiš mi do vnitřní pošty odkaz na ten program a jestli jsi ochoten "aktivovat" znovu. Taky něco mám :-D
romi*
hodnocení

Nemam :) Nejdrive jsem to zapomnel aktivovat, to byl asi ten prvni problem ze windows nesli spustit. Bohuzel se to zasekava i kdyz je to aktivovane pres BIE . Dokonce i kdyz jsem zkousel win XP, tak pocitac za chvili uz jen pracoval ale nic nedelal.

romi*
hodnocení

To je program pres ktery se aktivuji windows.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]