Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web kamera MSI StarCam Racer

Od: helllen* odpovědí: 12 změna:

Prosím, potřebuju nutně zachránit!

Pořídíli jsme si webkameru MSI StarCam Racer a mám problém ji nainstalovat. Zkoušela jsem už všechno možné a pořád nic. Vložím cd spustím instalaci pak to napíše ať připojím a spustí se mi průvodce nově rozpoznaným hardwarem. Hledá... a výsledek.. Instalaci nelze dokončit. Hardware nebyl nainstalován, protože průvodce nemůže nalézt nezbytný software.

Kamarád mi poradil ať se kouknu přes tento počítač-pravým-vlastnosti-hardware-správce zařízení-mám žlutý otazník u dalšího zařízení- a žlutý otazník s vykřičníkem u USB 2.0 camera.

Zkoušela jsem automatickou instalaci i ze seznamu... a nic.

u Průvodce přidáním hardwaru (přes ovládací panely) mi to vyhazuje, že ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány (kód 28).

Už si opravdu nevím rady. Kamarád ji zkoušel doma a prý bez problému se mu chytla.

Měla jsem nejprve kameru od MSI 370i a ta se chytla bez problému. Ale byla jsem ji vrátit a vyměnit za tuto, protože 370i měla hrozné barvy. Člověk vypadal jak marťan. A teď mám houby. Prosím pomozte. Předem Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Operacni system? Zkusil bych to od znova. odinstalovat ten soft, restnout pc, naistalovat soft pak pripojit kameru a co se stane? Ten system tam mi jde o to zda mate vubec ovladace pro ten system...
Pokud ještě nebylo zkoušeno, připojil bych kameru do jiného USB slotu.

ft
hodnocení

0x
Takto se to presne chova pod Windows 2000. Na W2000 to proste nechodi a nikdy chodit nebude. Leda ze nekdo napise ovladac.
Na Windows XP pry kamera funguje od SP2 a to jsem overil, tam bezi naprosto bez problemu. Na Viste take.

ft
hodnocení

0x
A jeste reakce k MSI370i. Barvy se daji v pohode zkorigovat u kazde kamery. Pokud jsou problemem pouze barvy, tak je to uplne v pohode.
Web kamera MSI StarCam Racer
sslunicko
Změna barev by problém nebyl ovšem jak se ve spodní části upravuje kolik červené, žluté a pod tak to mi vůbec nejde zaškrtnout jako by to tam ani nešlo můžete mi s tím někdo poradit jinak jedná se o kamerku StarCam Racer
oskar*

sslunicko,já ji mám taky jak sem psal,a mám ten samí problém,a ještě se mi to nepodařilo rozchodit jak bych si to představoval,pokud máš ICQ nebo skypa tak se ozvy,tady to už asi nikoho jinýho nezajímá moje ICQ-266692143 ,skype-ferda3591

oskar*
hodnocení

0x

Zdraví,mám podobný problém,s touto kamerou,ale podařila se mi nakonec nainstalovat,po vložení CD naběhne nabídka instalace,v návodu píšou že máš spustit kliknutím na starcam racer,to mi nefungovalo,tak sem začal s my guard live,to se chitlo,a potom teprv,starcam racer,sice mi to taky ukázalo tabulku že to nemůže najít softwer,ale je tam taky,jestli chci pokračovat,tak se mi to podařilo doinstalovat.Je pravda že se barvy nedaj pořádně nastavit,chybí mi tam modrá,mám všechno do růžova.Dej prosímtě vědět kam si došel ty. Díky.Snad se nám to povede dohnat do sdárného konce.

scorpion*
hodnocení

0x
tak jsem si tuhle webku koupil take, stejnej problem, nic nepomohlo, ale uz to ma barvy jak maj byt :) kdyby to jeste nokoho zajimalo tak mi pisnete na icq :)485-772-166

kostr
hodnocení

0x
Někde jsem četl, že tato kamera nepodporuje USB 1.1, jenom USB 2.0. Nemohl by být problém v tom?
oskar*

Skus ji nejdřív připojit a potom nainstalovat,pokud máš XP tak se tam ty problémy vyskytujou,ve vistě je to lepší,já mám XP,a taky se nedostanu do celkového nastavení,ale ve vistě už ano.Pokud by se ti ji nepodařilo spustit vůbec tak skus reklamaci,já mám taky druhou kvůli barvám,ale stejně mi nechodí jak by měla.Prostě je to kamera na H...o! pokud se chceš spojit přímo ICQ 266692143, Skype, ferda3591 . Jinak ať se ti daří.

zoufalec*

Mám stejný problém jako pár lidí tady.Při normálním světle vše do purpurova a ovladače pro ruční vyvážení bílé nejdou zeškrtnout a zprovoznit.Z diskusí na netu jsem pochopil že tenhle typ to neumožňuje (jen AUTO) na rozdíl od výše uvedeného jiného typu který to (jak je vidět i na vloženém obrázku) umožňuje.Přitom expozice která je taky AUTO lze zaškrtnout a upravitNechápu proč tomu tak je.Trošku pomůže posuvník HUEY ale jinak je to barevná hrůza.Navíc nikde v návodu nejsou popsané ovládací prvky na ,,helmě"=boční úchyty hledí jsou zároveň tlačítka pro pořízení fotky a zapnutí nočního přisvětlení.A nikde se nedá sehnat v češtině (pro nás staré negramoty) pro jinak povedený prográmek My Guard Live.Doporučuji NEKUPOVAT a pokud možno přišetřit a vzít Logitech S5500...vítěz pár recenzí webkamer do 1000,- (kámoš ji má a nekecali).

jermi
hodnocení

0x

stáhněte si ovladač z netu třeba z agen.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]