Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočička ve skypu

Od: mmq* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer zajíma mě jak ve skypu napsat kočičku :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kočka se udělá tak, že na klávesnici zmáčknete 3 klávesy např. F,U,T Zmáčknete F, držíte ho cca 1s a pak U, taky cca 1s a to samý s T.A výsledek bude takovej, že na řádku budete mít tohle: ffffffffffffuuuuuuuuuuttttttttttttttt

ffffffffffffuuuuuuuuuuttttttttttttttt Tohle je kočička? *sok* To jsou mi věci...
luke237
Udajne kdyz se do Skypu pise moc rychle (coz jde simulovat tak, ze se zmackne jdno pismenka a drzi se, pak dalsi a drzi se a pak jeste jedno), tak se zmeni kurzor na kocku.

YouTube video
luke237
Tady je toto velikonocni vajicko popsano i s pribehem od vyvojare, jak na nej prisli.
hanher*

@promon

Taky jsem tento příklad četl s údivem, nedalo mi to, zkusil jsem to, a opravdu to tak jde:

mělo by to fungovat s jakýmakoli 3 písmenama :D

luke237
hodnocení

0x
Precti si tohle. Prehled nepublikovanych emoticonu je tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]