Nejste přihlášen/a.
Vždycky po probuzení uspaného počítače mi přestane jít internet, nejde v žádném prohlížeči, nenačítají se stránky a háže to ty hlášky že si mám zkontrolovat připojení, někdy při tom vytuhne celej Firefox, nejdou ani překlikávat a otvírat okna,jenže internet normálně funguje, ICQ atd jede. Vždycky pomůže restart kompu. Po zapnutí to nikdy nedělá, vždycky jen když ho uspím. Nevíte, čím to může být? Virus? Dřív to nedělalo.
Nestačilo by po probuzení počítače chvíli počkat - až se nastartuje připojení wifi?
Resp. jak se změní nastavení síťového připojení (ipconfig /all) po probuzení vůči původnímu (před uspáním)?
doplněno 10.10.12 12:08:Proti AddWare pomůže třeba SuperAntiSpyware (stáhnout lze např. tady - slunecnice.cz/... )... Ale - při připojení jinde "vyskakovací okna"neotravují?
A ještě prosím o upřesnění "přestane jít internet"a nebo jsou jen ´zaneprázdněné´ prohlížeče?
doplněno 10.10.12 13:31:OK - jak se změní nastavení síťového připojení (ipconfig /all) po probuzení vůči původnímu (před uspáním)?
A - o jaký jde wifi router a jak je nakonfigurováno zabezpečení?
Právě že hned po probuzení se wifi nastartuje, všechno ještě chvilku jde a asi tak po pěti minutách to najednou v prohlížeči nejde, skoro jako by se tam spustil nějakej skrytej proces co to způsobí. Taky mi často vyskakujou ty okna ad.doubleclick atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.