Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Zmizel mi datum v pravém dolním rohu u windows XP Takže tam mám nyní čas a den, a datum bylo hned pod tím,ale už ne... mohl by mi někdo poradit jak to tam dostat zpět?
To jsem teda taky zvědavej, protože mě to dělá pravidelně. Prostě někdy zmizí a pak se tam zase objeví. Mám dolní lištu rozšířenou na dva řádky a stejně, někdy tam datum je a někdy zase ne. Aniž bych cokoli, krom vypnutí kompu dělal. Mám dojem, že tahle část woknousů si žije svůj vlastní život bez možnosti zásahu, ale jestli má někdo radu...?
nepropadejte zmarům a beznadějím, protože mě takhle jednou zmizel indikátor klávesnice. Prostě zmiznul jako světlo po rumu. Byl pryč a už se nikdy neukázal. Ani ajťáci nevěděli co s tím.
Figurek - a jiné věci vidět byli? Jestli jste neslavili s originál DRAK. Nojo, prostě se smiřme s tím, že woknousy si občas něco udělaj aniž by to po nich někdo chtěl. Myslím, že ani Bill Gates a jeho tým netuší, co se uvnitř těch potvor někdy vlastně děje. Asi už jsou tak vymakaný, že maj vlastní mozek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.