Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zdá se mi, že platíme zbytečně hodně za internet a volání... Máme od O2 Internet Optimal (757 Kč) a O2 Volání 800 (191 Kč). Celkem tedy 955 Kč měsíčně.
Na stránkách O2 je Internet Optimal za 505 Kč údajně napořád. Jak to, že tedy platíme tolik? Je to normální (tento internet už máme hodně let) nebo ybchom s tím něco měli dělat?
Díky moc
Napište na O2 email,že chcete stejnou zvýhodněnou cenu jako nový zákazník,že se cítíte znevýhodněni,a že jinak uvažujete o konkurenci.Uvidíte jako cenu vám dokážou nabídnout .Já to stejně udělal s O2TV+Internet.Původně 1200 dnes 650 kč.
Teď jsem si telefonoval s O2. Máme internet po telefonní lince na půl roku v rámci nějaké akční nabídky.
Ta Firma co to nabízí a O2 si to přehazují jak horkej brambor. O2 nezajímá že se na ten internet přes VOIP nedovolám.
Navíc modem Zyxel na straně WAN má IP adresu 10.239... což vůbec nechápu. Veřejný by snad měla být 90...
To platíte teda moc. U O2 zažádejte o tarif těch 400-500Kč za Internet a nejlépe si něco zjistěte o VoIP volání a budete platit minimum či zadarmo. VoIP můžete používat jak v mobilu, pevném telefonu, VoIP bránu, tabletu, počítači,... jen potřebujete login a heslo a standard VoIP parametry.
doplněno 11.04.13 15:49:Přejděte na VoIP a už nebudete chtít jinak.
Dnes už nemá cenu platit jakýkoliv paušál za volání, pouze za internet, protože mnoho VoIP operátorů dnes nabízí volání zcela bez paušálu s účtováním 1+1, kolem 1 kč/min na mobily a kolem 0,5 Kč/min na pevné. Ve vlastní sítí samozřejmě zdarma. A co vím, cena volání na mobily se bude ještě zásadně snižovat. Nemá tedy žádný smysl platit 191 Kč za nějaký paušál, kde sice jsou asi nějaké volné minuty, ale stejně se to nevyplatí.
K tomu VoIP nabízí plno doplňkových funkcí zdarma, jako třeba různé druhy přesměrování, konferenční hovory, hlasovou schránku, levné volání do zahraničí, volání za stejný kredit i z mobilu s idenfifikací svým mobilním číslem (CLIP), videohovory na některých telefonech, atd.
Tak jsem tam zavolal, a prý že u mě není žádný problém slevit a šup a mám to za 505 Kč... Hovor trval asi minutu. Co si člověk neohlídá a nezařídá, to nemá...
Přesně tak a ostatní byste to měli taky udělat. Zákazník je pán
Ted si kupte za 200Kč VoIP bránu připojte starý RJ11 telefon zaregistrujte se zdarma u VoIP operátora + domluvte se se zbytkem rodiny po ČR at udělají to samé a budete si moci mezi sebou volat ZADARMO NEOMEZENĚ a budete mít klasícký pevná čísla XXX XXX XXX. Klasický operátoři jsou už KO a docela brzo. Internet forever.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.