Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám legálně zakoupenou hru fifa 13 ale nedaří se mi nastavit ovládání na šipkách. Neví někdo jak to udělat? Když jsem v nastavení ovládání tak cokoliv chci změnit udělám tak, že stisknu enter a zvolím si talčítko, které na požadované akci chci mít. Jenže když chci k čemukoliv přiřadit šipku tak to nejde A nevím jak to nastavit abych šipkama ovládal směr hráče...
Pmůže mi někdo? Moc děkuji za odpovědi
Nazdárek. Taky jsem měl ten stejný problém, který jsem odstranil takto.: Jakmile jsi ve hře v "nastavení ovladače", tak stačí, když si přepneš na "alternativní ovladání", ve kterém už je přednastavený pohyb hráče na šipkách. Pak už jen stačí změnit další nastavení, které ti vyhovuje (střela, sprint, nahrávka atd.). Dáš uložit jako své nové "vlastní" ovládání a je hotovo. Snad ti to pomůže. Přeji pěknou zábavu ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.