Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit, jak mám odemknout/zpřístupnit obsah USB Flasky. Normálně fungovala a po použití na jiném PC a dočasném uložení na ni hudby už to nejde odstranit ani otevřít. Píše to toto: Na disk nelze zapisovat neboť je chráněn proti zápisu. Odeberte ochranu proti zápisu svazku TRANSCED v jednotce DEVICE/HARDISK1/DR. Pokud někdo dovedete poradit, tak prosím polopaticky = krok po kroku. USB Flash TRANSCED 8 GB. Děkuji Zdeněk
A nemá flashka na boku (někde) mechanický přepínač jako ochranu proti zápisu?
doplněno 09.10.12 19:03:Tak tady jenávod na opravu oddílu... pisarovic.cz/... ...
Já jsem to po několika hodinách hledání řešení chyby zápisu u Kingston DataTraveler G2 4 GB už vzdal. Nemá přepínač anina DPS, asi se zbláznil čip
*ani na...
doplněno 09.10.12 19:52: Select type: Software
Select OS: Windows
Select Language: English
Select Product: Jestli nevíš, který typ máš, nebo není uveden, vyber JetFlash General Product Series.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.