Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádci,
chci si opět po několika letech nainstalova svůj legální sof HP Scanjet 3770 a potfora to nehce fungovat. Na monitoru se objeví hláška o názvu "hpibrwse:hpibrwsr.exe-Chyba aplikace" a obsahuje text "Instrukce na adrese 0x0e9576f2 odkazovala na adresu paměti 0x0f114000. S pamětí nelze provést operaci: read." Tak babo raď. Díky
doplněno 09.10.12 15:12:Dík. Windows jsou v pořádku- po letitých zkušeností jej nechávám projíždět dosti dobrými žrouty sajrajtů, dost často. Poškozen také není-běhá bez problémů již několik let. Když něco zkouším jdu na Sndbox. Soft HP je na originálním CD koupeným spolu sr skenerem.
Nejsu baba - můžu i já?
Buďto je instalace Win zaneřáděna (může pomoct např. Ccleaner) nebo poškozena (příp. se ovladač ´pere´ s jiným) a nebo je softík pro jinou verzi Win...
Zkusil bych ten soft odinstalovat a znovu nainstalovat. Je možné, že je to špatně nainstalované. Případně si stáhněte ten soft z internetu, přímo z oficiálních stránek HP.
Na údržbu počítače doporučuji používat jen CCleaner a Defragmentaci disku (nebo Defraggler). Různá tunidla či zázračné čističe typu Advanced SystemCare, TuneUP, PC Tune UP, Glary Utilities, WinOptimizer, SpeedUP PC, Registry cleaner, Zrychlení počítače a další nedoporučuju, často jsou spíš ke škodě, než k užitku.
Díky, prosím, psal jsem, že soft nejde naistalovat (objeví se mnou uvedená hláška). Tudíž není co odinstalovat. Stáhnul jsem ten soft, ještě před mou žádostí o pomoc zde, přímo z ofic. str, HP. Stejná hláška. Mám ještě naistalovanou od HP trojkombinaci (skener, tiskárna, kopírka), ta funguje. Ještě jsem zkusil tento skener naistalovat na stolní PC. Také nejde. Takže dle mého soudu jde pravděpodobně o vadné "železo" (vlastní skener), on je to už děda - rok 2004.Jinak nevím. Hledal jsem v registrech, ale tam jsem našel pouze trojkombinaci, ke skeneru nic. Původně jsem si myslel že odešlo CD se softem, ale po stažení z HP jsem to také nedokzál naistalovat. Holt nebudu mlci skenoat diáky.
a co zkusit odinstalovat trojkombinaci, pročistit CCleanerem nebo lépe opatrně RegSupreme, nainstalovat skener a až pak trojkombinaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.