Dobrý den, nainstaloval jsem si hru Nedd for speed: High stakes. Když jí chci spustit ukáže se chyba:../electronic arts/need for speed high stakes/nfshs.exe není platná aplikace typu win32. Crack jsem tam dal i s cd jsem to pouštěl, ale pořád nic. jak to opravit?
Jo, tak ten samý problém jsem měl také a zjistil jsem, že je to tím, že hra nefunguje pod Windows XP. Nepomohla mi ani změna režimu kompatibility, ale můžeš to zkusit. Pokud to nebude fungovat, tak pak snad jen downgrade systému, jiné řešení mě bohužel nenapadá.
Já mám na disku tři operační systémy naráz - Win XP, Win 98se a Linux Mandriva. Takže když chci spustit program, který běží jen pod určitým systémem, tak v něm jednoduše nabootuju. Nainstalovat druhý systém není problém - stáhni si PQ Partition Magic, klepni na "Install another operating system" a potom na "View instructions". Tam se dozvíš postup. Ale POZOR! Pokud nebudeš postupovat podle instrukcí nebo se vrtat v něčem dalším, tak klidně můžeš přijít o data. Takže na vlastní riziko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.