Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace při zániku firmy

Od: terulacka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, koupila jsem notebook od pana German Koninin na aukru, mám na něj záruku 12 měsíců a v listopacu záruka končí. Blbne mi nabíjení a chci ho reklamovat ale když jsem panovi volala tak mi řekl že už nepodniká a že normálně chodí do práce a že mám prý lidově řečeno smůlu...zajímalo by mě co se s tím dá dělat. Chtěla bych vrátit peníze a notebook odeslat... Dekuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ono opravdu mate smulu. Overte si podle zivnostenskeho uradu jestli opravdu nepodnika pod jinym jmenem ale tak nebo jinak opravdu mate smulu. Pokud firma je zrusena, nema kdo vyridit reklamace. A uz vubec nechapu 12 mesicni.

ladaadal*
hodnocení

0x

A neprodával to náhodou jenom jako soukromá osoba? To by se dalo jěště něco dělat.

terulacka*
hodnocení

Ano prodával. Ptala sem se na zivnostaku a tam mi rekli ze je stale zapsany na zivnostentskem urade, ze zivnost nezrusil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]