Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 modemy na jedné lince

Od: dneht odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chci se zeptat přešli jsem na VDSL a zbyl mi dom ADSL modem. A chci se zeptat zda by šel připojit jako druhý. Protože rodiče bud ve vsteku nebo z úspor vypnou modem a já bych chtěl mít záložní. Myslím tim že jakmile se vypne VDSL modem tak to přeskočí na ADSL. Vše je bude zapojeno do jednoho switche. Jen nevím jak přesně nastavi ten druhý modem. dík. A předpokládám zapojit za spliter rozbočkou? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

I kdyby jsi jen modemy vyměnil, tak to nebude fungovat. Nic samo na ADSL nepřeskočí a ani to nejde nikde přepnout. Jakmile máš jednou VDSL, máš jen to.

mowla*
hodnocení

0x

Myslím, že se ´snažíš´ zbytečně - to fungovat nebude... Dokonce si myslím, že zapojením druhého modemu (a rozdvojky) shodíš linku - provider si takové zásahy do sítě nenechá líbit.

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]