Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na koláže (v češtině)

Od: borek* odpovědí: 5 změna:
Zdravím,dejte mi prosím někdo odkaz,nebo alespoň typ na dobrý a přitom ne moc složitý program na koláže.Byl bych rád,kdyby byl v češtině,anglicky neumím .Děkuji.Přeji hezký den

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý program je Photo Filtre 7 je v angličtině, ale lze nainstalovat do něj češtinu.

Video návod vytvoření koláže z fotek:

borek*
hodnocení

Zdravím,

děkuji za nabídku,je dobrá.Máte u mě plus.

Přeji hezký den.

praivo*
hodnocení

0x

Skládat obrázky umí třeba mnohokrát uvedený GIMP.

hodnocení

0x
používám pisasa 3.9 Je free a v češtině. Primárně je tvořen pro správu fotek ale umí lecos, včetně koláží.

hodnocení

0x

Já tvořím v Picasa. Je to fakt jednoduché, můžu si dát různé druhy koláží. Hlavně je to česky. Dělám si třeba koláže z dovolené, vyberu tak 21 fotek a vytvořím koláž. Tu si potom vytisknu na A4, dám si ji do klip rámečku a pověsím. Potom po další nějaké události vytvořím další, tu starou dám do průhledné složky a založím do šanonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]