Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BSP - neukazuje titulky

Od: dunkyna* odpovědí: 5 změna:
Čus,mám problém,nejdou mi titulky,mám ukazuje ti že je mám nastavený,ale nejdou,sem bezmocná *zed*a moc se v tom nevyznám,poradí mi někdo?PLS

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je možné že je soubor poškozený a proto se titulky nezobrazí. Zkus je stáhnout znovu, případně zkus ještě použít jiný přehrávač.
dunkyna*
hodnocení

čau,no to je právě problém, jiný film se spustí automaticky na tom compu s titulky a tenhle seriál třeba na dvd ty tytulky přehraje a na compu ne,ale mám je nastavený*bzum*

hodnocení

0x
pokud je to problem jednoho filmu, pak jsou titulky spatne (spatny format nebo nekompatibilni verze titulku)
dunkyna*
hodnocení

čau,no to je právě problém, jiný film se spustí automaticky na tom compu s titulky a tenhle seriál třeba na dvd ty titulky přehraje a na compu ne,ale mám je nastavený*bzum* fakt netušim...nastavila sem je asi 3 verzemi a musí tam někde být...
v adresari bych jechal jen jedny titulky,ch prehravac kde si ty t zkusil byitulky moho vybrat- mv2player nebo bsplayer. Vzhledem k tomu ze nevidime do nastaveni titulku na vasem pc tak to se tezko radi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]