Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze ve zprávě v Thunderbirdu změnit barvu?

Od: th odpovědí: 5 změna:

ahoj, chtěl jsem v e mailu kus textu zdůraznit barvou, ale nepovedlo se mi to. Lze to vůbec?

o

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možnosti - Formát - HTML, a potom při psaní vybrat barvu textu

mowla*

Má to jeden problém - pokud příjemce nemá nastavený formát HTML, barvu (a další HTML formátování - velikost a typ písma...) neuvidí...

Mnohem lepší (univerzálnější) je napsat a naformátovat sdělení v textovém editoru (který formátování podporuje) a přiložit jako soubor... Např. ve Wordu - a uložit jako třeba .rtf (ne každý přečte např. .docx)...

doplněno 11.10.12 10:16:

No jo - Jethro - proto taky píšu formát .rtf... Ten otevře leckterý editor,i třeba Worpad, blahé paměti...

iz*

Přesně tak. E-mail mám nastaven na plain text a "formátuji" vkládáním volného řádkůu mezi odstavce. E-maily zaslané ve formátu HTML se mi zobrazují nekorektně, takže je většinou mažu (zpravidla jde o reklamy).

Poslat přílohou .doc soubor o velikosti několik desítek kB namísto několika řádků textu - to je s odpuštěním naprostá prasečina. Nehledě na to, že uživatel taky nemusí mít Word (nebo zrovna tu správnou verzi).

th
hodnocení

díky, dobrá odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]