Nejste přihlášen/a.
ahoj, chtěl jsem v e mailu kus textu zdůraznit barvou, ale nepovedlo se mi to. Lze to vůbec?
o
Má to jeden problém - pokud příjemce nemá nastavený formát HTML, barvu (a další HTML formátování - velikost a typ písma...) neuvidí...
Mnohem lepší (univerzálnější) je napsat a naformátovat sdělení v textovém editoru (který formátování podporuje) a přiložit jako soubor... Např. ve Wordu - a uložit jako třeba .rtf (ne každý přečte např. .docx)...
doplněno 11.10.12 10:16:No jo - Jethro - proto taky píšu formát .rtf... Ten otevře leckterý editor,i třeba Worpad, blahé paměti...
Přesně tak. E-mail mám nastaven na plain text a "formátuji" vkládáním volného řádkůu mezi odstavce. E-maily zaslané ve formátu HTML se mi zobrazují nekorektně, takže je většinou mažu (zpravidla jde o reklamy).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.