Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Vždycky,když chci hrát Sims 3 (CeHo),tak normálně najedu do hlavního menu,ale nezobrazuje se mi tam moje rodinka.Kliknu na ní,chci jí spustit,načítá se to a pak mi to napíše,že se vyskytla závažná chyba a mám to restartovat...Restartuju,a nic
A ještě něco,můj simík mi chvilkama prostě zmizí.Jen ten diamant se tam ukazuje,jinak nic.
Nechci hrát celou hru od znova!
Dům nevadí. Vadí většinou downloady ve složce Mods/Packages. Různé hacky a podobně. Zkus přesunout složku Mods třeba na plochu, aby ve hře nebyla a zkus tu hru znovu pustit.
To právě že nebyl soubor Package,normální,žádné složky...vždycky jsem je jen rozklikla a šly...ale teď.,.
Jsou dva druhy downloadů - package (které patří do složky Mods/Packages) a .sims3pack, které patří do složky Downloady a instalují se ve spouštěči.
Pokud ve složce Mods nic nemáš, tak to downloady být nemusí.
Máš originální hru? Jaké máš datadisky. Máš nainstalované aktualizace?
Originál hra,datadist Cestovní horečka...píše mi to,že mám hru aktualizovanou..zkusím ty downloady přemístit
Ale jen ty ve složce Mods, ty ve složce Downloads nepřemístíš. Zkus reinstalovat hru (ale prvně zálohuj! - složku Saves přesuň z Dokumenty/Electronic Arts/The Sims 3 třeba na plochu. Hru kompletně odinstaluj, restartuj PC, znovu hru nainstaluj - jen základní Sims, to spusť a nainstaluj aktualizace, pak nainstaluj CeHo, přesuň složku Saves zpátky do TS3 v Dokumentech a zkus to spustit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.