Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s tiskárnou Epson 4450

Od: repkin* odpovědí: 7 změna:

Přítelkyně má výše uvedenou tiskárnu, ještě donedávna jí šla v pořádku. Vyměnila všechny barvy a tiskárna jí stejně tiskne velice špatně, viz vzorek. Zkoušela čištění hlavy, trysek, Zaklikla tisknutí jen černě, ale výsledek vidíte sami. Zkoušel jsem googlovat a nic jsem nenašel, možná jsem blbě hledal. Poradí někdo? Přítelkyně má Win 7.

Problém s tiskárnou Epson 4450

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

0x

Jak ji má dlouho a měnila již kartuše?

repkin*
hodnocení

cca 4 roky, náplně kupuje furt stejné a donedávna jí to šlo v pohodě.

itan71*
hodnocení

0x

Já si pořídil v červnu Epson SX 130 a na tu jsem musel koupit nové s nějakým čipem uvnitř je to moje první s takovou kravinou ty předešlé byly lepší

Berte to tak že tiskárny se dělají na krátkou dobu a myslím že 4roky již je dost to je jen můj názor s nikým se o tom dohadovat nebudu.Můj názor je pořiďte si novou bude v záruce a dají se pořídit i se skenem kolem 1tis. a na domácí využití si myslím bohatě stačí.

repkin*
hodnocení

Nezlob se na mě, ale to není moc dobrá rada. Tyhle náplně používala celou dobu a doteď to bylo v pořádku. Člověkovi, který by chtěl zazdít díru ve zdi by jsi přeci taky neporadil, aby si koupil nový dům.

Sehnal jsem jí starou tiskárnu Lexmark Z25, kterou mám já doma a jsem s ní spokojenej, fachá už přes 8 let, tak snad to bude OK.

Máš pravdu v tom, že dnes je vše vyráběno horkou jehlou jako spotřební zboží, počítačové komponenty dvacet let staré fungují dodnes, zatím co dnes vyrobené budou fungovat max. 5 let (a někdy ani to ne)

Ono je to taky levnější, před osmi lety jsem si kupoval tiskárnu s fototiskem za téměř 8000Kč, dnes s dvojnásobným DPI, s Wi-Fi, dvěmi zásobníky na papír, s potiskem CD, scanerem, a s displayem - takže nepotřebuju mít zapnutý počítač, pořídím za třetinu ;)

itan71*

@repkin promiň asi jsis nepřečetl co jsi napsal.

Nezlob se na mě, ale to není moc dobrá rada. Tady tuto větu Ti neberu každý máme jiný názor.

Ale nechápu proč teda tato věta

zatím co dnes vyrobené budou fungovat max. 5 let (a někdy ani to ne)

Majitel tiskárny ji má 4roky

Lexmark Z25 i 35 atd jsem taky vlastnil naposledy jsem měl loni 2 roky starou už ale nevím typ

mkat*
hodnocení

0x

Nema ta tlačiaren funkciu pomocou ktorej sa daju nastaviť trisky?Ak ma tak si skuste dať nastavenie trisiek,možno pomôže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]