Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když kliknu na ikonu videomakeru - nespustíse

Od: shoumec* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Mám stáhnutý Sony Vegas 10.0, (Systém windows 7 home edition) a pokud kliknu na ikonu (toho sony vegas) na liště , tak se zvírazní (jako když máte něco na liště) a po chvíli se vrátí do původního stavu. Můžu klikat kolikrát chci. Dělalo mi to i u movie makeru. Pokud najdu ikonu na spuštění kdekoliv jinde tak se nespustí. Díky předem za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

strv99*
hodnocení

2x

Bude to asi tím, že se ti do počítače dostal špatný program, který těmto programům narušil kompatibilitu. Pokud máte namysli, že Vám to nejde jenom na liště a jinde ano, tak je to v pořádku. Ale pokud to nejde i (např:) na ploše, tak klikněte na ikonu Sony Vegas pravým tlačítkem a klikněte na "odtstranit potíže s kompatibilitou", poté "zkusit doporučená nastavení" a nastavte, že fungoval v systému Windows XP SP1, nebo SP2. Poté otevřít program a uložit, mělo by to jít... Hodně štěstí...

StrV99

shoumec*
hodnocení

bohužel i po tomto natavení mi to nefunguje. Pokud to udělám tak je tam tlačítko "spustit program" a i když na něj kliknu a spustím tím program jako správce tak se program stejně nespustí :(

praivo*
hodnocení

2x

Stáhni si MBAM a proskenuj počítač.

shoumec*
hodnocení

Bohužel to nic nenašlo :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]