Nejste přihlášen/a.
Dobry den,potrebuji poradit jak vlozit HTML radia do blogu aby to pri navstiveni blogu hralo?Jednou se mi to povedlo ale uz nevim jaksice to tam mam ale nehraje a ani nejde spustit chci fajn radio nebo evropu 2 diky
Nemáš náhodou v použitém html kódu pro rádio parametr autoplay? U něj by měla být buď hodnota False (nechceš automatické přehrávání) nebo True (chceš).
Jinak myslíš si, že je automatické přehrávání správnou cestou? Lidé to mohou mít vyplé a nebo je to může pěkně namíchnout, já se na takové weby už nikdy nevrátím. Je to takové vnucování se.
I já se přimlouvám za ponechání volby na návštěvníkovi Vašeho webu. Také weby, které mi začnou něco přehrávat, okamžitě opouštím a už se na ně nevracím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.