Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTML kod radia na blogu

Od: martinxx1 odpovědí: 7 změna:

Dobry den,potrebuji poradit jak vlozit HTML radia do blogu aby to pri navstiveni blogu hralo?Jednou se mi to povedlo ale uz nevim jak:(sice to tam mam ale nehraje a ani nejde spustit chci fajn radio nebo evropu 2 diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

thomas100*
hodnocení

1x

Nemáš náhodou v použitém html kódu pro rádio parametr autoplay? U něj by měla být buď hodnota False (nechceš automatické přehrávání) nebo True (chceš).

Jinak myslíš si, že je automatické přehrávání správnou cestou? Lidé to mohou mít vyplé a nebo je to může pěkně namíchnout, já se na takové weby už nikdy nevrátím. Je to takové vnucování se.

iz*

I já se přimlouvám za ponechání volby na návštěvníkovi Vašeho webu. Také weby, které mi začnou něco přehrávat, okamžitě opouštím a už se na ně nevracím.

martinxx1
hodnocení

jo ja chci aby to slo i vypnout to jo ale hlavne aby to fungovalo:)

martinxx1
hodnocení

tak treba tady evropa2.cz/... co zkopirovat za HTML?

dzordz*

Nejsem si jistý, jestli zrovna tady je něco určené ke kopírování.

Jinak viz tag iframe.

dzordz*
hodnocení

0x

Nejlépe přesně podle postupu, který je uveden tam, kde jste ten kód sebral.

martinxx1
hodnocení

ale tam nikde nic napsano neni,ani nevim jakou cast toho kodu mam zkopirovat*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]