Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřeboval bych poradit má externí disk tento zbozi.cz/... a když jsem si koupil nový počítač s windowsem 7 a spustil jsem externí disk tak se nezobrazilo pár složek které jsem tam měl a nejdou najít. např. u složky hudba jsem měl změněnou ikonu hudby nebo ikonu klíče atd a ta složka s ikonou se ted nezobrazuje a když ji nechám hledat tak se najdou jenom písničky ale složka nn. Jak problém vyřeším aby se znovu zviditelnila na disku? kdyžtak mi prosím napište postup jak postupovat?
prosíím poradte
Na změnu ikon nehleď, to není důležité - navíc při změně OS se zobrazí ikony nového...
Zkus zobrazení skrytých - v menu Tento počítač - Nástroje - Možnosti složky, v záložce Zobrazení - Skryté soubory a složky zatrhnout Zobrazovat skryté soubory a složky ...
Pokud to nepomůže, připoj disk k původnímu počítači - pro kontrolu, jestli opravdu obsahuje dané složky (a nebo např. jen jejich zástupce)...
doplněno 07.10.12 16:13:Tak to je hóóódně divné - nemáš je jen ´jinak´ seřazené či někde ´poschovávané´?
Do okna Průzkumníku ťukni pravým a dej Seřadit ikony a vyber si, podle kterého kriteria chceš řadit a poté znovu Seřadit ikony a Rovnat automaticky...
to jsem už zkoušel a nic nezobrazí se složky... ale v tolal commanderu jsem udělal to samé a tam se zobrazej ty skryte a když nejdu přes total commander tak nejsou vidět
co s tím?
já mám windows 7 a na hoře mám průzkumní a když klinknu pravým tak se mi akorát zobrazí vlozit,kopírovat. když otevřu externí disk v total commandru tak se zobrazí složky všechny a na skrytých složkách mám červený vykřičník a když tam v commandru vlastnosti tak tam je zaškrtnuté ,, skryto´´ a nejde to odškrtnout... co stím? možná jsem něco předtím asi zmáčkl ale nwm co jde to např. vrátit nastavení na předchozí? kdyžtak prosím o stručný návod moc tomu nerozumím
děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.