Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s externím diskem

Od: jajinn odpovědí: 4 změna:

Ahoj potřeboval bych poradit má externí disk tento zbozi.cz/... a když jsem si koupil nový počítač s windowsem 7 a spustil jsem externí disk tak se nezobrazilo pár složek které jsem tam měl :( a nejdou najít. např. u složky hudba jsem měl změněnou ikonu hudby nebo ikonu klíče atd a ta složka s ikonou se ted nezobrazuje a když ji nechám hledat tak se najdou jenom písničky ale složka nn. Jak problém vyřeším aby se znovu zviditelnila na disku? kdyžtak mi prosím napište postup jak postupovat? :( prosíím poradte

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Na změnu ikon nehleď, to není důležité - navíc při změně OS se zobrazí ikony nového...

Zkus zobrazení skrytých - v menu Tento počítač - Nástroje - Možnosti složky, v záložce Zobrazení - Skryté soubory a složky zatrhnout Zobrazovat skryté soubory a složky ...

Pokud to nepomůže, připoj disk k původnímu počítači - pro kontrolu, jestli opravdu obsahuje dané složky (a nebo např. jen jejich zástupce)...

doplněno 07.10.12 16:13:

Tak to je hóóódně divné - nemáš je jen ´jinak´ seřazené či někde ´poschovávané´?

Do okna Průzkumníku ťukni pravým a dej Seřadit ikony a vyber si, podle kterého kriteria chceš řadit a poté znovu Seřadit ikony a Rovnat automaticky...

jajinn

to jsem už zkoušel a nic :( nezobrazí se složky... ale v tolal commanderu jsem udělal to samé a tam se zobrazej ty skryte a když nejdu přes total commander tak nejsou vidět :( co s tím? :(*plac*

jajinn

já mám windows 7 a na hoře mám průzkumní a když klinknu pravým tak se mi akorát zobrazí vlozit,kopírovat. když otevřu externí disk v total commandru tak se zobrazí složky všechny a na skrytých složkách mám červený vykřičník a když tam v commandru vlastnosti tak tam je zaškrtnuté ,, skryto´´ a nejde to odškrtnout... :( co stím? možná jsem něco předtím asi zmáčkl ale nwm co jde to např. vrátit nastavení na předchozí? kdyžtak prosím o stručný návod moc tomu nerozumím :( děkuju

jajinn
hodnocení

je ještě jiná možnost jak to opravit? pořád to nejde :( a v total commandru jj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]