Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat nového Half Life 3?

Od: vendulka007 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, Poradí někdo, kde koupit novou hru Half Life 2 poslední 3. Episodu? Už dlouhou dobu sleduji pár obchhodů s PC hrami,ale pořád ho nikde nemají skladem. :(

Poradte. mi

díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

0x

Pokud vim tak jeste nevysla...

Přesně tak. Ještě nevyšel. A pokud výjde tak ho bude možné koupit na store.steampowered.com/....

vendulka007
hodnocení

Ale určitě už musel vyjít. Vždyť už ho jiní hrají ,třeba na youtube jsou s ním videa,kde se už hraje a mají jí někteří uživatelé. tak jaktože teda není k sehnání?

greenbull*
hodnocení

0x

No Half-Life 3 ještě nebyl ohlášen a kdo ví kdy bude. Obchody si akorát budují lepší vyhledávací pozici toď vše.

Ale pokud máte náladu na halfa tak zajděte na www.blackmesasour/... a stahujte. Určitě doporučuji. Sice to končí v Lambda Core ale xen mají dodat co nejdříve. Ale upozorňuji že musíte mít nainstalovaný steam a source SDK base 2007 ale je zdarma takže nebudete platit ani korunu.

vendulka007
hodnocení

Pozor, mám na mysly Half life 2 episodu třetí. ne Half 3.

greenbull*

To je jedno taky není. Ono se počítá že epizoda 3 asi makonec nebude a bude rovnou Half-Life 3

vendulka007
hodnocení

Ale vždyť jí jiní hrajou jako hru v celku tak někde přeci být musí.

greenbull*

Určitě episoda 3 neexistuje to bych musel vědět. Místo greenbull bych se mohl klidně jmenovat halflifemaniak. Jestli máte odkaz tak dejte rád se na to juknu ale nejspíš to bude nějaký mod.

vendulka007
hodnocení

,

nebo tady:

greenbull*

Jj myslel jsem si to, samozřejmě to není HL E 3 ani HL3 prostě jen vytvořené mapy od fanoušků.

moddb.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]