Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jak přeinstalovat Pc, když v něm mám již od prodejce nainstalovány Windows Vista, tedy v počítači je instalační soubor. Nemám ho tedy na cd, abych to nabootoval přímo z něho. Bohužel počítač však už nestíhá, takže ho potřebuju přeinstalovat. Jak to provést, když ho zapnu, tedy než se mi stihne celý zapnout do pracovního režimu?
Vista? To si děláte ze mě srandu ne? Okamžitě to prosím přeinstalujte na Windows Xp, nebo na Sedmičky.
PS: Zpět k tématu:
Jestliže jste schopen utrácet, kupte si Sedmičky v počítačovém obchodě nebo někde na Alze...
XPčka už nekoupíte, je třeba je stáhnout z ulož.to (samozřejmě nelegálně, ale Mrkvosoft to nějak překouše :D)
Jestliže si stáhnete Windowse z ulož.to v souboru s příponou .iso, vypalte ho na cd pomocí ImgBurn (POZOR: nesmíte vypálit te samotný soubor, ale jeho obsah!)
Jakmile ho máte vypálený na cd, ihned stiskněte klávesu, jak naběhne monitor, která je na obrazovne (typicky Press klavesa to enter to BIOS) tím skočite do BIOSu a nastavte tam , že první bootovací zařízení je CD-ROM.
Vložte CD-ROM do mechaniky, Uložte změny a vyjděte z BIOSu. Pak by měl naběhnout instalátor.
Jestliže nenaběhne, ale naběhnou Visty, zkuste to znova v BIOSu.
Stáhněte, relativně nelegálně, stejnou verzi odněkud( nebo si od někoho půjčte) . Pokud máte svůj koupený produktový klíč, tak je to podle mě řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.