Nejste přihlášen/a.
Klucííííí, prosím, prosím. Dám průzkumník Windows - Tento počítač- DataD - a tam strááášně moc "čehosi". Asi viry?
když dám smazat, tak napíše - že je málo místa na disku, ale ten je čistý
. Jestli mi nepomůžete, tak se stane neštěstí
. Děkuji. Sebodka
Píšeš disk čistý, předpokládám disk D, ale taky píšeš, že tam máš složku DataD. Co je to za složku, co je v ní za soubory? Vysypala jsi koš?
Koš vysypaný.
Vlastnosti: 17,6 GB - využité místo, 50,2 GB - volné místo.
doplněno 07.10.12 12:07: Se mnou to bude porod . Tak od začátku. Když spustím počítač, objeví se plocha s ikonama. A pak tabulka - na disku C je málo místa. Jdu na Antivirus - upozornění - verze virové databáze - červeně - kliknu na aktualizovat - opět málo místa na disku. Z plochy mám všechno vyčištěné, nemám v počítači žádné hry, žádné velké soubory, prostě nic, nic, nic...
Bussíku. Data D - ano, moje data. Ale objevilo se tam cosi - prostě plno složek, které jsou označeny pouze písmeny a čísly např 1basm7io2 , rozkliknu a objeví se mi , že v té složce jsou další složky (označené např 1025), kliknu na to a objeví se EULA a HOTFIXINSTALLERUI. Když na to kliknu, tak se objeví text v němčině či angličtině. A to nejde nijak smazat .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.