Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná paměť

Od: sebod* odpovědí: 7 změna:

*zed*Klucííííí, prosím, prosím. Dám průzkumník Windows - Tento počítač- DataD - a tam strááášně moc "čehosi". Asi viry?*ee* když dám smazat, tak napíše - že je málo místa na disku, ale ten je čistý *cert*. Jestli mi nepomůžete, tak se stane neštěstí *modla*. Děkuji. Sebodka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Viry se neukazují na "Déčku"... ;)

Ťukni na "D" pravým a dej Vlastnosti - co to píše?

sebod*
hodnocení

Mowlo, prosím Tě, do vnitřní pošty Ti napíšu mobil na mě, Jen mě prozvoň, jestli můžeš a já Ti zavolám hned zpátky. Děkuji*modla*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Píšeš disk čistý, předpokládám disk D, ale taky píšeš, že tam máš složku DataD. Co je to za složku, co je v ní za soubory? Vysypala jsi koš?

sebod*
hodnocení

Koš vysypaný.

Vlastnosti: 17,6 GB - využité místo, 50,2 GB - volné místo.

doplněno 07.10.12 12:07:

Se mnou to bude porod *bzum*. Tak od začátku. Když spustím počítač, objeví se plocha s ikonama. A pak tabulka - na disku C je málo místa. Jdu na Antivirus - upozornění - verze virové databáze - červeně - kliknu na aktualizovat - opět málo místa na disku. Z plochy mám všechno vyčištěné, nemám v počítači žádné hry, žádné velké soubory, prostě nic, nic, nic...

buss
hodnocení

0x
a tam strááášně moc "čehosi". Asi viry? když dám smazat, tak napíše - že je málo místa na disku, ale ten je čistý Ale to se přece vylučuje, data D je asi pojmenování disku D.. Data (D:)? No tam jsou ale uživatelova data... ne plno virů. Klik PTM na něm, tedy disku a dát Vlastnosti... PTM - pravé tlačítko myše
sebod*
hodnocení

Bussíku. Data D - ano, moje data. Ale objevilo se tam cosi - prostě plno složek, které jsou označeny pouze písmeny a čísly např 1basm7io2 , rozkliknu a objeví se mi , že v té složce jsou další složky (označené např 1025), kliknu na to a objeví se EULA a HOTFIXINSTALLERUI. Když na to kliknu, tak se objeví text v němčině či angličtině. A to nejde nijak smazat .

vitekst*
hodnocení

0x

Dej pravým tlačítkem myši na ten tvůj DataD a klepni na Formátovat (jinak to asik nejde, než přijít o svá data).

Odškrtni "Rychlé formátování" (jestliže je zaškrtuté) a nakonec klepni na "Spustit"

doplněno 07.10.12 13:52:

PS: Jsou to zbytečné soubory od aktualizací Windowsů :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]