Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám vlastní webové stránky a i když je vše funkční a jede tak, jak má, nejede mi pozadí.
Obrázek vložený jako "plocha"/podklad/pozadí stránek prostě nefunguje.
Vše nahrávám přes ftp, náhráno je v pořádku, ale nezobrazuje se.
Nevíte někdo, čím to může být?
Co třeba formát? Mám to v jpg.
Díky.
jpg. nevadí...akorát vadí třeba obrázek .jpg a odkaz na něj JPG. to nefunguje...nebo opačně...
Tomu moc nerozumím.
Pokud mám obrázek uložený na vytvořené stránce jako pozadí, stránku i obrázek mám přes ftp hozené na internet, jaký odkaz může nefungovat?
obrázek je .jpg, apak by jsi tam měl mítnějaký soubor.htm a vněm je definováno to pozadí , tedy odkaz na ten obrázek...co natom není jasný? dej sem adresu toho webu..se kouknu...
Díky, tohle je ale v pořádku, proto mi to nebylo jasný.
Všechno je tak, jak má být...
Ale prostě se to nezobrazuje
Ppodívejte se do zdrojového kodu jestli máte správně napsané velká a malá písmena dokonce i velikost pismen v příponě souboru může dělat problémy.
kdyby sem dal odkazna stránky jak, jsem psal, mohli jsme na zdroják kouknout...když nedá ať se trápí sám..
Tak dlouho jsem si s tím teď hrála, až jsem to dodrbala asi úplně
Už nevím, co bylo nastaveno v základu - u pozadí mám teď tohle.
Co nastavit, aby byl obrázek vidět?
Díky.
Obr.
a jak to máme vědět? nemáš náhodou v tom html souboru blbě zadaný obrázek i s celou cestou na C: disk?jak je vodět na tom obrázku co jsi vložila?
doplněno 15.03.13 12:38:otevři zi html soubor v Notepadu
Na webu se mi právě zobrazuje pouze barva, která je v tomhle nastavení zadaná (v tomto případě je tam bílá, viz první dvě políčka).
Cesta je správná.
Pokud na stránku mrknu v prohlížeči rovnou z programu, je to ok.
Ale pokud si pak otevřu prohlížeč/internet zvlášť, tak tam pozadí není.
Přitom "nahrané" je všechno správně.
No možná bych ten background fakt nastavil na transparent ale takhle je to pořád dost těžko poradit. A jak říká kolega cesta k souboru je z c: ale je možná že to je jen cesta k souboru na disku nikoliv ve výsledném html souboru, těžko číct. Jinak co to je za editor wavemaker nebo něco podobného? Jo a možná by si to chtělo přečíst něco o základech HTML.
hel zkus jednu věc. stiskni Ctrl+F5. možná si prohlížeč pamatuje stránku a čte to z paměti, a ty to potřebuješ znovu načíst z webu. takže Ctrl+F5
Né, stránku nemám, proto to tady všechno asi řeším, že jo...
Zrovna jsem vše chtěla dát do původního nastavení tak, jak jsem to měla, abych pak měla jasno, co a jak dělám špatně, a hodit sem odkaz a ejhle, ono to jede! Netuším jak...
Index valí, tak teď to zkusím na všechny ostatní podstránky a uvidíme.
Děkuji vám mockrát za ochotu
No jo, ale kde konkrétně?
Kdybych tak věděla, co jsem tam teď nastavila jinak, než tam bylo předtím, na úplném začátku...
a ty si nezálohuješ soubory, když laboruješ? Já jo , třeba 10x stejný soubor a až je to OK tak pak vím co bylo špatně, nakonec to stejně smáznu, ale pokoukám co bylo jinak... tak snad příště.
Mas cestu k obrazku pozadi ve zdrojaku uvedenou na PC nebo na SERVER? Obrazek mas ulozenej na PC nebo na SERVERu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.